''Grobari'' odahnuli, sjajna vest za crno-bele pred duel sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bilo je strepnje među pristalicama crno-belih u prethodnih nekoliko dana, ali sada je to, izgleda, postalo prošlost.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Partizan će sa kompletnom centarskom linijom izaći na megdan Crvenoj zvezdi u subotu od 19 časva, na početku polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Neizvesnost po tom pitanju postojala je posle incidenta koji se dogodio na utakmici poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Železniku, protiv FMP-a, kada je centar Partizana Đorđe Gagić burno reagovao posle koškanja sa protivničkim igračem Aleksandrom Bursaćem.

I jedan i drugi su tada isključeni, pa se u javnosti postavljalo pitanje da li će Partizan moći da računa na Gagića u prvoj utakmici plej-ofa.

Dilema je danas otklonjena!

Kako prenosi ''Blicsport'', Đorđe Gagić će biti na raspolaganju treneru Andrei Trinkijeriju u subotnjoj utakmici, jer su arbitri ocenili da centar Partizana ''nije zaslužilo veću kaznu od odstranjivanja iz igre'' u meču protiv FMP-a.

Dakle, jedna velika briga manje za trenera crno-belih, ali još uvek nije izvesno da li će Partizan biti potpuno kompletan u subotu, s obzirom da je u proteklom periodu imao problema sa povredama nekolicine igrača, poput Stefana Jankovića, Nikolića, Marinkovića. Nikolić se vratio protiv FMP-a i njegov nastup ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 21.03.2019
13:15

Utakmica je vec pocela van terena.

avatar
Zika.Slika
Thursday, 21.03.2019
20:56

vi ste je poceli na Kosovu a dokrajcili u Zelezniku

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 22.03.2019
04:39

Vi Sojici i pantici stalno jedno te isto.

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Thursday, 21.03.2019
13:07

Meni nije jasno zasto su i iskljucili Gagica ali dobro okrenimo se buducnoasti da da bukvalno mislim, Partizan buducnost finale ahahhahaahh

avatar
Skaut1
Thursday, 21.03.2019
14:00

Nema utakmice za treće mesto.
A nama spočitavate da ne pratimo košarku!?

avatar
Skaut1
Thursday, 21.03.2019
12:50

Bolje je tako, da nema izgovora za poraz. Ukoliko onakva reakcija nije za bar jednu utakmicu suspenzije pitam se šta jeste? Ipak ponavljam-bolje da su oba tima kompletna pa da vidimo ko je bolji.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
18:07

Ako takmicenje dva tima istog gazde (od kojih je jedna ekipa filijala one druge) nije razlog za neregularnost takmicenja, ja stvarno ne znam sta jeste. Da stvar bude gora, mi smo upravo protiv filijale i igrali...

avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 23.03.2019
09:45

Remfro je bio meta utakmicu ranije,kada je mesar Lazić,klizećim startom sa otvorenim đonom povredio igrača Partizana,na svu sreću nije prošao kako je Ćoki zamislio.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.03.2019
00:00

Nista ja ne insinuiram, cinjenica je da uvek moramo da strepimo zbog nekih gluposti i da gotovo uvek igramo protiv njih pre vas, to je aksiom.

avatar
Skaut1
Friday, 22.03.2019
13:16

Nikada nisam sporio da je neregularno jer evidentno se radi o klubu i njegovoj filijali gde igrači tamo-amo prelaze po skraćenom postupku (ne ulazim u vlasničku strukturu, jer koliko znam po Zakonu još uvek ne postoji mogućnost vlasništva nad klubom nego neki model privida istog, a u svakom slučaju niko nije vlasnik ni Zvezde ni Partizana).
Ali šta insinuiraš da je neko (i to najkorisniji igrač te utakmice, bez obzira na isključenje) namerno provocirao Gagića da bi ovaj bio suspendovan za meč protiv Zvezde u 1/2f ? I to baš Gagića od svih igrača! Pa što nije Renfroua, koji je najbolji i najvažniji igrač Partizana, plus poznato da je i on tanak sa živcima, kao i Gagić, a bogami i Stefan Janković? Sreća te se niko nije povredio, prvenstveno zbog igrača, a delimičnio i zbog mogu zamisliti kakvih teorija zavere koje bi se zbog toga razvile

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 22.03.2019
10:20

Namerne provokacije,to je sve ideja velikog Del Boja,limara iz Železnika, sa namerom da se Partizan oslabi i dekoncentriše.Nekada iz istog grada nisu mogla da igraju tri kluba u ABA i to kada je liga imala 14 ekipa,pa je Mega igrala u Kraljevu,a sada u Mitrovici.Od kako ABA ligom upravljaju Ćoki i Miško,može sve.Zašto Mega i FMP ne igraju KLS,već se na miru pripremaju sedam dana da nasrnu na onog koga gazde pikiraju.Miško pola igrača ABA drži u agenciji i distribuira ih kao figure u šahu,a ovaj galimatijas Zvezda=FMP , je nešto najneregularnije što u sportu može postojati.Ovima iz regiona to ne smeta ,jer imaju jako takmičenje i dovoljno veliko tržište za promociju svojih vitamina i trgovinskih lanaca.