''Grobari'' nisu stopostotno zadovoljni, ko je opet ''zaspao'' i šta se još mora popraviti? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 02.02.2019.
19:01
Izvor: Sportske.net

Naravno, večeras vlada zadovoljstvo među pristalicama Partizana zbog ubedljive pobede u Zagrebu, ali ne baš svim onim što su videli.

BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS

Povezane vesti

Ekipa Partizana večeras je ubedljivo slavila u Zagrebu protiv Cibone (83-59), u derbiju 18. kola ABA lige i ujedno pokazala da je prebolela šokantan poraz u Top 16 fazi Evrokupa, od litvanskog Ritasa u ''Pioniru'' pre nekoliko dana (77-78).

Protiv Zagrepčana se istakao centar Đorđe Gagić, koji je upisao 16 poena za samo devet minuta u igri, mladi centar Marko Pecarski je konačno dobio priliku da zaigra i uz ubedljivu pobedu to su možda i najupečatljiviji utisci iz ovog meča.

Ipak, ''oštrom oku'' navijača Partizana nije promaklo i da Vanja Marinković ponovo nije bio na svom nivou, meč je završio samo sa tri poena (0/3 za dva, 1/3 za tri poena), za oko 24 minuta u igri.

Druga stvar na koju opominju, jeste veliki broj promašenih slobodnih bacanja (19/32), u čemu je opet prednjačio Nikola Janković (3/8).
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Monday, 04.02.2019
10:26

Ove ide komentar a za naslov sa fotografijom ste blokirali, toliko o slobodi govora u Srbiji. Sad će predsednik BOTSTOJA da objasni treneru da bira sa kim treba da se slika. Sramota!!