''Grobari'', ne brinite, Partizan napravio ''fenomenalan potez''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.06.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Crno-beli napravili plan, ugovor je potpisan, još samo da stigne ''poziv koji se ne odbija''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U jeku reakciuja na jučerašnja dešavanja u prvoj utakmici plej-ofa Superlige, još važnija tema u Partizanu je borba za specijalnu pozivnicu Evrolige.

Prvi korak su crno-beli već napravili, potpisivanjem petogodišnjeg ugovora sa ''Štark Arenom'', što bi moglo dodatno da podstakne čelnike Evrolige da baš crno-belima upute poziv.

Među navijačima ovaj potez uprave Partizana dočekan je i uz određenu dozu zabrinutosti, jer se postavlja pitanje da li Partizan može da izdrži troškove igranja u našoj najvećoj dvorani.

Ipak, direktor ''Štark Arene'' i nekadašnji as Partizana Goran Grbović uverava da razloga za brigu ne bi trebalo da bude.

''Nije na navijačima da vode računa da li je nešto skupo ili ne. Valjda uprava kluba zna šta može da priušti i koliko će im to doneti zaradu.

Ne mogu da vam kažem tačnu cenu Arene po utakmici, jer ta cena varira. Sve zavisi od utakmice, kapaciteta... Ako je nivo 400 (gornji prsten tribina) zatvoren, onda su i troškovi mnogo manji.

Najveća cena zakupa je 25.000 evra za koncert, što podrazumeva otvaranje svih tribina i instaliranje bine. Uostalom, sledi rekonstrukcija "Pionira", kojem će posle toga takođe skočiti cena'', izjavio je Grbović za ''Informer''.

On dodaje i da Partizan ima ''pravu košarkašku publiku'' koja će sada moći da u još većem broju bodri svoj klub i da će selidba u ''Arenu'' omogućiti Partizanu i prodaju znatno više sezonskih karata.

''Partizan je potpisao ugovor na pet godina i to je fenomenalan potez za košarku. Evroliga konstantno podiže nivo i standarde, jer želi da se što više približi organizaciji kakvu ima NBA. Jednostavno, želi spektakl na svojim utakmicama'', poručuje Grbović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 11.06.2019
21:53

A, znaci , Grba je direktor Arene, bilo mi je cudno da u poslednjih godinu dana prica neke bajke koje nemaju veze sa sportom, a , to je to...

avatar
Old_school
Tuesday, 11.06.2019
10:22

Drzavno mezimce. Nista drugo.

avatar
Michael
Tuesday, 11.06.2019
10:17

Znaci, to je cena za koji se nekadasnji igrac i miljenik navijaca prodao ... !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
09:38

Smesna prica...