''Grobari'', hoćete li ispuniti želju Rašonu Tomasu?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.10.2019.
19:35
Izvor: Beta

Košarkaši Partizana Rašon Tomas i Markus Pejdž ocenili su danas da je predstojeća utakmica protiv Lokomotive prilika da se crno-beli odvoje od rivala iz grupe u Evrokupu.

BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS
BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS

Povezane vesti

Partizan će sutra u četvrtom kolu Grupe B dočekati Lokomotivu Kubanj.

"Biće to velika utakmica za nas. Ovom utakmicom možemo da se odvojimo od ostatka timova iz grupe. Lokomotiva je dobar tim. Imaju kvalitetne igrače, ali mislim da možemo da se nadmećemo sa njima", rekao je Tomas novinarima u Beogradu.

"Atmosfera u timu je odlična, imamo jaku hemiju. Imali smo nekoliko grešaka. Posle dve nedelje zbog povrede ponovo sam u timu. Osećam se dobro, tim je i bez mene odradio dobar posao", rekao je .

Ovo će biti prvi meč Partizana u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a Tomas očekuje "ludu atmosferu".

"Očekujem ludu atmosferu, ništa manje od navijača Partizana, znam da će nam navijači dati veliku dozu energije koja će nam biti potrebna", kazao je Tomas.

Njegov saigrač Markus Pejdž kazao je da je meč protiv Lokomotive veoma bitan.

"Sutra će biti sjajan ambijent, uvek je uzbudljivo igrati ovde. Biće to važna utakmica za nas. Cilj nam je da dobijemo sve utakmice na domaćem terenu, naročito u Evrokupu.

Nadam se da ćemo navijačima prorediti dobru utakmicu. Lokomotiva ima kvalitetan roster, jedan su od najtalentovanijih timova u Evrokupu. S druge stane, verujemo u svoj tim, igramo timski, pred našim navijačima", rekao je Pejdž.

On je dodao da od svoje ekipe očekuje da igra "najbolju defanzivnu utakmicu".

"Sutra moramo da odigramo najbolju defanzivnu utakmicu, od počeka sezone govorimo koliko je to važno da igramo odbranu. Ako budemo igrali dobro u odbrani, fizički, sa dosta skokova, možemo da pobedimo svakog", rekao je Pejdž.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igraće se sutra od 20.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke