"Grobari" fanatici - Redovi ispred "Pionira" tri sata pre početka košarkaškog klasika!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.10.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS večeras će odigrati prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni na domaćem terenu, a kadrovi koji su tokom popodneva zabeleženi ispred "Pionira" svedoče da će tribine biti krcate.

twitter.com/PartizanBC
twitter.com/PartizanBC

Povezane vesti

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji večeras dočekuje Cibonu u okviru 3. kola regionalne lige što će biti prvi meč koji će Partizan odigrati na svom terenu u novoj sezoni.

Crno-beli su prve dve utakmice odigrali protiv Mornara i MZT-a u Baru i Skoplju, a večeras četa Aleksandra Džikića izlazi na parket hale "Aleksandar Nikolić" čije će tribine, bez ikakve sumnje, biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Dovoljno je da pogledate fotografije koje su tokom popodneva zabeležene ispred popularnog "Pionira" pa da zaključite kakvo interesovanje vlada među "Grobarima" za večerašnju utakmicu.

Pristalice KK Partizan NIS poznate su po svojoj vernosti, pa je tako na dve prijateljske utakmice u završnici priprema za novu sezonu u halu "Ranko Žeravica" došlo ukupno 10.000 navijača.

Košarkaški klasik između Partizana i Cibone počinje u 19 časova i nema sumnje da će crno-beli imati fantastičnu podršku u pohodu na treću (n)ovosezonsku pobedu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 07.10.2016
18:09

Ultrasi nismo, AVANGARDA mi smo! VOLIM TE CRNO BELA LJUBAVI!

avatar
Jedan jedini
Friday, 07.10.2016
17:33

Ovo nema niko niti če ikada imati.Ovakve verne i najbolje navijače ima samo najtrofejniji klub,evropski šampion,gigant,institucija PARTIZAN.Ovo je san svakog drugog klubčiča....idemo crno beliiii💪💪💪