Grobari, Došao je i taj dan... (18:00h)

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Čitavu jesen navijači Partizana proveli su u nadi da će ponovo u crno-belom dresu gledati Sašu Pavlovića i odbrojavali dane do povratka kapitena Dragana Milosavljevića. Želja im se ispunila praktično u istom danu, pa će večeras i jedan i drugi biti burno

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Spektakularna atmosfera očekuje se večeras u beogradskom ''Pioniru'', tokom meča između Partizana i izraelskog Hapoela u osmom kolu Grupe E Evrokupa!

Ne zbog samog protivnika, ni važnosti meča, iako crno-bele samo pobeda ostavlja u igri za dalji plasman, već zbog toliko željenog povratka sjajnog Partizanovog tandema Milosavljević - Pavlović, koji će prvi put ove sezone zajedno biti pred ''Grobarima''.

Što se tiče kapitena Dragana Milosavljevića, on će sigurno biti u timu, zaigraće prvi put posle devetomesečne pauze, a dan uoči meča je i sam priznao da oseća tremu i da nije siguran koliko će moći da pruži na ovom povratničkom ''debiju''.

Ali, Saša Pavlović je posebna priča. Prelepa priča, veoma retka u današnje vreme...

Momak koji ima zavidno iskustvo u NBA ligi, koji je ostvario većinu svojih snova u karijeri, izuzev možda reprezentativnih, prošle sezone je stigao takođe u veoma teškom trenutku za crno-bele, koji su bili ''osakaćeni'' brojnim povredama svojih igrača.

Tako je ostvario i svoju davnašnju želju da zaigra za klub za koji navija od malih nogu, ali što je još važnije, sjajnim partijama je potvrdio svoju vrhunsku klasu i jednostavno, ''zacementirao'' svoje mesto u srcima navijača Partizana.

Ove jeseni imali smo priliku da vidimo nastavak tih svojevrsnih ''časova ljubavi', kako to često voli da istakne trener Duško Vujošević. Mesecima su ga navijači na različite, originalne načine pozivali da se vrati u Partizan, on je istovremeno odbio nekoliko unosnih ponuda iz inostranstva i na kraju je presudila ta obostrana ljubav između ''Grobara'' i Pavlovića, što je i sam košarkaš istakao po jučerašnjem dolasku u Beograd.

Pre dva dana je prelomio, ponovo će sa Partizanom krenuti u pohod ka novim trofejima i izazvao pravu euforiju koja će svakako kulminirati večeras, kada ga prepun ''Pionir'' bude ponovo video na parketu, ovog puta u dresu sa brojem 3, kao nekad u Klivlendu.

Još uvek nije izvesno da li će Pavlović zaigrati, trener Duško Vujošević je na jučerašnjoj konferenciji za novinare naglasio da će mnogo toga zavisiti od sinoćnjeg treninga, ali imajući u vidu ogromnu želju navijača, koji su odigrali odlučujuću ulogu u Pavlovićevom povratku, za očekivati je da Sašu ipak, bar na nekoliko minuta vidimo večeras na terenu.

Još ako bi sve bilo začinjeno pobedom, utisak bi bio potpun. U svakom slučaju, navijači Partizana će dugo pamtiti večerašnji meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke