'Grobari' besni na sudije, ali ne štede ni Trinkijerija i pojedine igrače! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.06.2019.
21:05
Izvor: Sportske.net

Burne reakcije navijača Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Veliki šok doživeli su navijači Partizana večeras na kraju četvrte utakmice finala plej-ofa Superlige.


Posle meča, navijači Partizana akcenat stavljaju na broj koraka koji je Beron napravio pre odlučujućeg pogotka, ali se primećuje i priličan broj kritika na račun trenera Trinkijerija što nije tražio od igrača da naprave faul, kako bi crno-beli imali poslednji napad.

Ni pojedini igrači nisu pošteđeni kritika...
-
- - - -
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ristiko
Monday, 17.06.2019
21:23

Kako su neki navijači nerealni ... Da nije Trinkijerija ovakav Partizan nema šanse da bi igrao ega finale sa ovakvom CZV ... Šteta ,ali je ovo vjerovatno i više od maximuma ove ekipe... sledeće godine probati napraviti još bolju ekipu i probati uzeti ABA ligu... PFC

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 17.06.2019
21:16

I Zvezda je ostavila Berona na Lendejlu u kupu. Slicna situacija. Bili Beron je stranac koji preti da bude najbolji koji je ikad igrao na ovim prostorima uz Mekejleba. Inace, je l' ovo fudbaler Vojo Ubiparip ? :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 17.06.2019
21:16

Taj Beron je paklen suter, a da ga ljube u dupe sto je na kraju pobegao kao Spidi Gonzales:-D Da neko kritikuje Trinkijerija koji je cak osam od devet puta bio maltene na jednu loptu sa njima?! NECEMO u Evroligu i necemo u Arenu, zaboravite to i dajte nam trofeje koji NAMA I JEDINO! NAMA pripadaju!

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 17.06.2019
21:11

I ovde sve sami genijalci. Koga biste vi stavili umesto tih koji su nas sjebali?! Andrei mogu samo da se sagnu, a da i on ima dosta da radi na sebi, ima.