''Grobari'' besni na sudije, ali kritike stižu i Trinkijeriju i ekipi! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.11.2019.
20:11
Izvor: Sportske.net

Brojne reakcije navijača Partizana posle večerašnjeg poraza u Podgorici.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti


Biće sigurno polemike oko pojedinih sudijskih odluka u ključnim trenucima meča, kada je i trener Partizana Andrea Trinkijeri isključen.

Te odluke se već komentarišu na društvenim mrežama, navijači Partizana su veoma nezadovoljni arbitražom, ali to ne znači i da nisu primetili propuste u igri svog tima.

Kritika nije pošteđen ni trener Andrea Trinkijeri...
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Monday, 25.11.2019
16:02

Navijaci Partizana pricaju o projektu, do pre 40 godina nisu pratili kosarku, onda ih je tadasnja vlast napravila i sad su od jednom oni bitni. Kad je Zvezda titule osvajala Partizan je sluzio za nabijanje kos razlike, ali tad je projekat postao projekati i 40 godina se vuce na teretu ove zemlje!

avatar
REVØLT
Tuesday, 26.11.2019
00:50

Lazes kao pas, imam knjigu sa rezultatima iz svih tih godina.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 27.11.2019
15:24

Jel pise u knjigama gde ste trenirali? Niste ni trenirali skupljali se samo. Nemoj molim te o kosarci da mi pricas, tu bar prava glasa nemate. Ne kazem nista za EL sto ste osvojili tako se namestilo i kvalitet kosarke u to vreme nije bio ni priblizno ovom gde svaki tim ima od 3 do 5 amerikanaca. Jel pise u knjizi kako su vam stvorili taj kosarkaski klub?

avatar
Ribar sa Save
Monday, 25.11.2019
11:27

Ma loši smo bili ali smešno je koliko Pukl i Javor navlače za njih. Isto kao i finale prošle godine kada su oni bukvalno uništili komšije

avatar
REVØLT
Tuesday, 26.11.2019
00:51

Jesi li zaista gledao te meceve pa znas da su ih unistili?

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 27.11.2019
15:25

Ccccc juju pa ovo je mala maca kakvo smo sudjenje imali u koracu, ne mala maca, nego tek rodjena...

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 25.11.2019
00:50

Protiv projekata se ne dobija u tesnim završnicama,videli smo to i u derbiju...

avatar
Limenka
Sunday, 24.11.2019
23:53

Svaki napad muka i preznojavanje, deluje mi da se poradjamo na svakoj utakmici. Najvise se uplasim kada cujem da se tim pravi oko Zagorca. Meni kao amateru izgleda da on ne moze da se sastavi. Svima nesto fali, kao grupa TNT.

avatar
petar000
Sunday, 24.11.2019
23:38

Realno nama vec evo ne znam koju utakmicu po redu trebaju dve trojke da ubacimo od deset otvorenih suteva i da resimo utakmicu i mi nema sanse da ih pogodimo. Ja stvarno ne mogu da verujem u nesto tako da igrac koji igra za Partizan od pet otvorenih suteva ne uspe da pogodi ni jednom. Sve bi to mozda bilo i normalno, ima situacija i utakmica kad jednostavno nece, nemas svoje vece, ali ovo je neverovatno da je iz utakmice u utakmicu tako. Jos jedna stvar koju sam primetio da mi uvek imamo pad u igri kada su na parketu u istom trenutku Gordic, Zagorac i Jankovic. To je znaci raspad sistema kada su njih trojica na terenu u istom trenutku. To se ne zna ko je gori u toj sekvenci od nekoliko minuta. Tako je i veceras bilo i to su trenuci u trecoj gde smo i izgubili utakmicu. Gordic igra u nekom svom ritmu bez obzira koji je rezultat, to ga uopste ne tangira, Jankovic kada pobrljavi tome nema kraja, znaci urnisao nas je veceras, a o Zagorcu jedino pohvalno sto mogu da kazem je da je na terenu najbolji navijac. Mislim, ja njega vidim jedino kad se nesto prima, urla i navija, u igri ga bas nesto i ne primecujem (bar ne po dobrim stvarima). Mislim, svaka cast, da voli Partizan, voli ga mnogo, ali da konstantno nazaduje u igri to je cinjenica.U trenucima veceras kada smo mogli da napravimo i presudnu razliku on je igrao na postu protiv igraca koji su za pola metra manji od njega i iz pet takvih situacija apsolutno nista, dalje, promasio je u tom periodu dve trojke potpuno otvorene i uvalio vruc krompir Voldenu da napravi faul u napadu. Znaci trcanje kontri za Zagorca su i dalje neresiva enigma.Alo ljudi, trenirajte to sutiranje, ovo je sramota koliko vi nista ne mozete da pogodite. Svi prvo pokusaju protiv nas da igraju odbranu, a onda kada vide da tako ne mogu da nas dobiju spuste se svi u reket, puste nas da sutiramo i dobijaju nas lagano. Pa da li je moguce da jedna ozbiljna ekipa nema resenja za takve stvari i da li je moguce da jedna ozbiljna ekipa sme sebi da dozvoli da je puna antitalenata za sutiranje sa distance. Ponavljam, nama na svakoj utakmici treba da povezemo dva suta za tri poena i da lagano resavamo utakmice i nema sanse da se ta dva suta dese. Bar slucajno ako znanja nema, cakj je i to neverovatno da nece da udju iz neznanja bar.

avatar
Osijek 51
Sunday, 24.11.2019
22:22

Partizan nisam dugo gledao i Bog zna kada cu opet, zasto. Zato sto je Duletov Partizan imao dusu, energiju, atrakciju, efikasnost. Ovi za dve minute naprave seriju gluposti na amaterskom nivou. Nisam zadovoljan sa nijednim strancem , sto se sudjenja tice , kada bi se ovako sudilo Partizanu u Bg oni bi pobijedili LA i Sakramento zajedno...

avatar
Baksuz 13
Sunday, 24.11.2019
21:50

Ja sam zvezda... NEMA MI NISTA TEŽE KAD NAŠE EKIPE IZGUBE OD OVIH ... PODGORIČKE DARUSAFAKE

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 24.11.2019
21:20

Bokca ti... Dokle vise te sudije?!

avatar
REVØLT
Sunday, 24.11.2019
21:14

I naravno Jakic, nista bez tog mudraca.