''Grobari'' analiziraju poraz - Šta nedostaje Partizanu i ko je njegov ''iks faktor''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.10.2018.
19:25
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci navijača Partizana posle prvog ovosezonskog poraza crno-belih u ABA ligi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da nastavi sa pobedama u ABA ligi, pošto je večeras u trećem kolu poražen od Mornara u Baru sa 97:94.

Crno-beli su dugo bili u dvocifrenom zaostatku, ali su utakmicu uveli u dramatičnu završnicu u kojoj je u korist domaćih presudio večeras nezadrživi Nemanja Vranješ.

Navijači Partizana u prvim komentarima posle utakmice traže razloge ovakvog epiloga, ima i pohvala i kritika i poruka podrške, ali i apela upravi da angažuje još neko pojačanje...
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 15.10.2018
09:36

Dođe i ovakva utakmica.U želji da se igra što brže i na kontru prave se greške.Sami smo omogućili protivniku da stekne samopouzdanje.Nedostajalo je i sreće,a i ovaj sudija iz Srbije se baš trudio da pokaže kako treba Crnogorci da nas vole.Problem Partizana je još jedan centar,jer Gagić i pored svoje ogromne energije i borbenosti ne može sam,a Lendjel,zna da igra,ali nije ta jaka i fizički dominantna petica.Pecarski se uvodi kao starter i onda ga više nema.Zašto?On mora biti u fokusu svih 40 minuta i dobijati povremeno minute,jer i tako smo izgubili,ali ako on igra više, dobićemo ga kada bude najpotrebnije u aprilu i maju.Nedostaje jedan čist šuter,ali takvih je na tržištu malo i skupi su.Prijatno iznenađenje Gegić i Nikolić.

avatar
petar000
Sunday, 14.10.2018
19:50

Da, X faktor zbog koga su nam u prvom napravili 20 razlike. Iskljucivo zbog njega je Mornar napravio prvu seriju od 13:0, sto zbog promasenih zicera, sto zbog dodavanja u aut. Posle je bio odlican, ali je to bilo kasno. Meni je veliki problem Marinkovic na sutu, u odbrani se popravio mnogo, u prodoru isto, ali sto se tice suta nije dobro ni malo. Jos je pola trojki sutnuo sa deset metara bez ikakve potrebe. I kljucna lopta koju je prodao posle defanzivnog skoka. Sve u svemu, odlicna smo ekipa, ali mnooogo brljamo. Jos kad se naleti na ovakav skup indjanaca koji pogadjaju sa centra, ova utakmica nije mogla drugacije. Ej, Pavicevic im crta akciju da sutnu iz kornera trojku i onaj uzme loptu baci sa deset metara i pocepa mrezicu. Strasno. Jos jedna stvar, primetio sam da tog Vranjesa treba ostavljati samog na sutu i on pogodi jednu od deset, preko ruke pogodi 9 od 10. Ali stvarno. Ne treba uopste jurcati za njim. Garantujem da ga sutra dovedu Partizan, ili Zvezda ne bi dao pet trojki za celu sezonu. Meni se svidja ovaj Partizan bez obzira na poraz, ekipe iz prosle i pretprosle sezone bi ovakvu utakmicu izgubile sa 20+ koseva, to potpisujem. Jesmo primili 100 poena, ali su bar 40 bili iz nemogucih situacija, da pola od toga nije uslo dobili bi lagano sa desetak, ali sta je tu je. Samo ovako i sve ce se vratiti kad treba.