Grčka ekskluziva - Duda se vraća u Atinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
14:38
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni košarkaški stručnjak i bivši selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković mogao bi da se vrati na mesto uspeha i ponovo sedne na klupu grčkog sastava iz Atine.

anadoluefessk.org
anadoluefessk.org

Povezane vesti

Doskorašnji trener Anadolu Efesa Dušan Ivković sigurno neće morati da brine za novi angažman ukoliko odluči da nastavi sa radom u narednoj sezoni. Proslavljeni stručnjak već se nalazi na meti pojedinih evropskih klubova, a prvi je u red stao atinski AEK.

Vlasnik AEK-a Makis Angelopulos počeo je sa pravljenjem planova za narednu sezonu, a aktuelni trener Jure Zdovc neće moći da računa na ostanak jer u klubu smatraju da Slovenac nije doneo željene rezultate.

Zbog toga su se u AEK-u okrenuli Dušanu Ivkoviću koji je već vodio atinski sastav od 1999. do 2001. godine. Sa Srbinom na čelu AEK je osvojio "Saporta Kup" i dva trofeja u grčkom Kupu, zbog čega u Atini veruju da je Duda pravo rešenje.

Portal "Contra.gr" u svojoj ekskluzivnoj vesti o interesovanju AEK-a za Dušana Ivkovića piše i o tome kako u atinskom klubu žele da se okrenu svojim talentima što je još jedan od bitnih razloga zašto bi Srbin bio pravo rešenje.

Dušan Ivković je kao trener osvojio dve Evrolige i jedan Evrokup, računajući samo dva najkvalitetnija takmičenja u Evropi, a pored toga ima još 16 trofeja osvojenih u bivšoj Jugoslaviji, Rusiji, Grčkoj i Turskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke