Grci lansirali ''bombastičnu'' priču, gde to sele Tomića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.10.2019.
20:15
Izvor: Sportske.net, sport24.gr

I sami priznaju da je još sve u magli, ali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Protekli košarkaški vikend obeležila je informacija da je Dejvid Blat okončao saradnju sa Olimpijakosom, koji je u potrazi za novim trenerom.

Do daljnjeg, grčkog evroligaša će sa klupe voditi Kestutis Kemzura, ali kao što se i očekivalo, grčki mediji su već počeli sa spekulacijama o trajnom rešenju.

Tako tamošnji portal ''sport24'', pozivajući se na jednu radio-emisiju, danas spekuliše da je prva želja čelnika Olimpijakosa Milan Tomić, aktuelni trener Crvene zvezde, ali su i oni svesni da je taj transfer u ovom trenutku ''nemoguća misija''.

Navodno, njihov plan je da Tomića angažuju na kraju ove sezone, a da novi generalni menadžer Olimpijakosa bude legendarni Vasilis Spanulis.

Njih dvojica su godinama sarađivali u klubu iz Pireja, gde je Tomić dugo obavljao funkciju pomoćnog trenera i gde mu je nedavno, tokom Zvezdinog gostvanja, uručen i prigodan poklon.

Bez obzira na ova pisanja medija u Grčkoj, jasno je da Tomić o tome sada uopšte ne razmišlja i da je potpuno posvećen pripremi utakmice protiv Fenerbahčea, u drugom kolu Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 07.10.2019
21:50

ahahahahha :D da je tolko dobar ne bi bio u fmp-u ...a i ono sto je bitno cak ni navijaci pomenutog kluba nisu zadovoljni sa njime, pa zasto bi jedan veliki OLIMPIJAKOS bio zadovoljan?

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 08.10.2019
00:56

treba ulagati u domace trenere/igrace ! Svaka cast Trinkiju na plati koju je izborio, Al ipak za Hrvata Italijanskog porekla koji je seleketirao ekipu sa 8 stranca od drzavnih para ne treba davati prednost u odnosu na domace trenere . Da nema FMP-a LOvernj bi ti igrao a repku , Pejdz ili Zagorac ...uspeh je zagraantovan !!! Ziveo Botsoja

avatar
Man united
Tuesday, 08.10.2019
17:11

ФМП има 2 странца.

avatar
deki trbic
Tuesday, 08.10.2019
13:20

A kolko fmp ima stranaca? Nemoj da mi pises od drzavnih para, kada Vi od drzave uzimate silne pare...