Grci kvare planove Srbiji oko izbora selektora, hoće li Danilović reagovati?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.11.2019.
10:33
Izvor: Sportske.net, eurohoops.net

KSS nikako da imenuje novog selektora. Jedan od najozbiljnijih kandidata mogao bi ovih dana da dobije još jednu, unosnu ponudu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Više od dva meseca prošlo je od povlačenja Saše Đorđevića sa mesta selektora reprezentacije Srbije, a ''Orlovi'' i dalje nemaju novog šefa struke.

U ovom periodu od završetka Svetskog prvenstva u Kini, nije ni bilo mnogo spekulacija na tu temu, ali nije tajna da je jedan od najozbiljnijih kandidata i najvećih želja čelnika KSS Igor Kokoškov, koji je pre dve godine sa Slovenijom osvojio Evrobasket, a onda se posvetio karijeri u NBA ligi, gde je prošle sezone vodio Finiks Sanse, a sada je u trenerskom timu Sakramento Kingsa.

Međutim, problem su predstojeće kvalifikacije za EP, Kokoškov zbog obaveza u Americi najverovatnije ne bi mogao da vodi ekipu u pojedinim terminima, ali i ne samo to.

Vreme prolazi, KSS okleva, a u igru je, kako prenosi ''Eurohoops'' ušao i - Panatinaikos, koji navodno namerava da Kokoškovu ponudi primamljivi višegodišnji ugovor.

Znate već da su ''Zeleni'' smenili Pedulakisa posle najnovijeg poraza u Evroligi od Albe.

Juče se spekulisalo da bi Ćavi Paskval mogao da se vrati na to mesto, ali danas se kao jedna od najvećih želja grčkog evroligaša pominje upravo Kokoškov.

Osim njega, pomenuti izvor otkriva da je i Dimitris Priftis iz UNIKS-a među kandidatima, da bi u Panatinaikosu rado vratili i Rika Pitina, ali on želi sada da se potpuno posveti obavezama na klupi reprezentacije Grčke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
11:37

Dajte onda Paskvala Hahaha Salu na stranu, tu se samo Igor pita pa ako ima i trunke dileme, neka ide tamo gde misli da ce mu biti bolje, vecu cast i renomiraniji posao od treniranja Srbije sigurno nece moci da dobije i ima...

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
11:35

sadada sepotpuno