Grbović oštar, evo koga bi voleo za trenera Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.06.2020.
19:33
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović imao je svoj osvrt na situaciju u Partizanu nakon odlaska Andree Trinkijerija.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović imao je svoj osvrt na situaciju u Partizanu nakon odlaska Andree Trinkijerija.

"Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsednik Ostoja Mijailović uspeo da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep. Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Sledi period teških odluka. Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno", rekao je Grbović za "Alo!"

Glavni kandidat, barem u ovom trenutku, da nasledi Trinkijerija jeste Vlado Šćepanović.

"Uvek sam za dovođenje domaćeg trenera. Ako želimo da pravimo trenera za naredne četiri godine, koji će graditi evroligaški Partizan, onda sam svakako za Šćepanovića. E sad, ako želimo kratkoročni put, i uspeh u naredne dve godine, onda je potreban trener s autoritetom, iskusan i prilagodljiv da rešava situacije. Komplikovano je, sve će se rešavati u hodu i može da bude jako neprijatno", rekao je on.

Rekao je i da crno-beli ne mogu da pariraju bogatijim klubovima poput Bajerna ili Fenerbahčea.

"Partizan ne može da parira takvim klubovima. Njegov odlazak se dogodio je u najgorem mogućem trenutku za Partizan. Svaki odlazak nekoga ko je pokazao kako se radi posao ostavlja veliku rupu. U sportu nema istorije, samo statistika, a Trinkijerijeva je bila jako dobra. Uradio je sve što je mogao, ali u današnje vreme je normalno da se stvari gledaju preko novčanika a zbog emocija", rekao je Grbović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Tuesday, 30.06.2020
22:18

Evo prilike da pokaže koliko vas voli. Za pare koliko košta arena može da se dovede... Uf, mnoogo moćan igrač