Gotovo - Zvezdin veliki talenat ode u Italiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.11.2015.
18:28
Izvor: Sportske.net

Jedan od najperspektivnijih košarkaša Crvene zvezde Telekom Vojislav Stojanović od danas je i zvanično košarkaš italijanske Orlandine.

orlandinabasket.it
orlandinabasket.it

Povezane vesti

Italijanski klub je to i zvanično potvrdio na svom sajtu, a Stojanović se Orlandini obavezao na trogodišnju vernost.

Radi se o 18-godišnjem košarkašu, koji je sa juniorskim timom Crvene zvezde prošle godine osvojio Evroligu u Milanu, a njegov kvalitet dovoljno ilustruje podatak da je tada bio proglašen za MVP-a završnoh turnira, o čemu ste mogli da čitate OVDE.

On je u sezoni 2013/2014 odigrao i nekoliko mečeva za prvi tim Crvene zvezde, a zatim se ''kalio'' u ekipi FMP-a.

Očekivalo se da bi narednih godina Vojislav Stojanović mogao da i u seniorskoj konkurenciji bude jedan od predvodnika nove generacije crveno-belih, ali umesto toga, on je odlučio da prihvati ponudu italijanskog kluba, pa ćemo ga od ove sezone gledati u dresu Orlandine.

Podsetimo, uprava Crvene zvezde bila je veoma ljuta zbog ovakvog epiloga, posebno na Zorana Savića i Zorana Radovića, zbog njihove uloge u čitavoj priči. Obeštećenje Crvenoj zvezdi za ovaj transfer iznosi svega 29.000 evra, a šta je sve pisalo u saopštenju crveno-belih ovim povodom, možete da se podsetite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Tuesday, 10.11.2015
22:44

Ko kaze da ne bi dobio priliku u Zvezdi? Samo ne bi dobio ugovor na koliko su njegovi roditelji zeleli.... A priliku za razvoj sigurno ima bolju u CZV i Srbiji nego u Orlandini..... sta god to bilo. :D

avatar
Milan Mihajlovic
Tuesday, 10.11.2015
12:08

Ja ne razumem vas grobar(cic)e uopste. Ako smo i bili fmp vise nismo. Izasli smo iz tog programa ili kako se vec zove. Toliko vam je tesko sto sad malo mi dominiramo? Ili vas vise bole noci u Sibiru i minus od dvadeset i kusur? Decku ne zelim nista lose, jednostavno voli pare. Da je ostao dobio bi sansu, ali nije ni Lebron pa da igra 35 min.

avatar
Christian Rosenkreutz
Tuesday, 10.11.2015
00:05

Svaka cast zvezdi stvarno, ukupno milion placa mekela i onog na t, ne znam kako se zove, ljudi jedva potrce, a pokupovali najvece talente iz Srbije, koji nikad ne dobiju sansu, pa zavrse kao ovaj decko.

avatar
delije sever NS
Monday, 09.11.2015
22:20

Cestitke Filipe Jankovicu,neka prodjes isto kao i on...

avatar
treci klub kroacije
Monday, 09.11.2015
19:50

zelim mu sve ono sto zelim partizanu toliko o ljigama koji ne postuju nista sveto