Gotovo, Zvezda potvrdila transfer! Prvi odlazak iz šampionskog tima, stigla ponuda koja se ne odbija!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda je nešto pre podneva zvanično potvrdila da se rastala sa jednim od članova ekipe koja je nedavno osvojila titulu prvaka ABA lige.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Maik Cirbes od danas nije više član Crvene zvezde. Nemački centar karijeru nastavlja u Kini, u ekipi Gvangđi Veižuanga, potvrđeno je danas na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Navodi se takođe da je u pitanju bila ''unosna ponuda'', da će Cirbes do kraja sezone igrati u pomenutom kineskom klubu, a da je Crvena zvezda dobila ''propisano obeštećenje za ovaj transfer''.

Cirbes je ove sezone odigrao 28 utakmica za Zvezdu u ABA ligi i 14 mečeva u okviru Evrokupa.

''KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje Maiku na svemu što je učinio za klub u prethodnom periodu, kao i tekućoj sezoni u kojoj je najvažniji cilj već ostvaren osvajanjem ABA lige, i želi mu puno sreće u novim sportskim izazovima i novom klubu koji ga čeka u Kini'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Podsetimo, Cirbes nije bio licenciran za takmičenje u Superligi do kraja sezone, prednost je dobio Dušan Ristić, koji je bio u njegovoj senci u ABA ligi, pa se ovakav epilog i očekivao.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Friday, 03.05.2019
14:32
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 03.05.2019
13:43

За нас је свака понуда "понуда која се не одбија"...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 03.05.2019
14:17

U cemu je problem ? Da nije otisao, dva meseca bi mu dzabe isla plata jer nije registovan za KLS. Ovako, i da nismo dobili obestecenje koje je mizerno, ustedeli smo te dve njegove plate. Svakako ne bi bio zadrzan za sledecu sezonu jer ce doci 1. centar a Odzo ce biti drugi uz Ristica kao podrsku. Win win situacija i za nas i za Maika.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 03.05.2019
16:31

То је све тачно, али би било исто да се ради и о било ком другом играчу. Осим ако неко не мисли да смо у стању да задржимо, рецимо Берона, Фалеа или Оџа (у случају да стигну понуде које се "не одбијају").

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 03.05.2019
13:24

Razocarale su me njegove igre ove sezone, ne znam sta je pravi uzrok tolikog pada u igri no zahvalan sam mu za igre za vreme Radonje, verujem da je zaista dusom Zvezdas I zelim mu svu srecu. Odza I Ristica ostaviti obavezno, nadam se da ce im ovo zadnje takmicenje doneti mnogo, odmor I jaki individualni treninzi. Odzo da nauci tu ledjnu tehniku I odbranu pri pikenrolu a na Risticu raditi na afirmaciji I samopouzdanje, da radi sve tecnije, odlucnije. Pouzdanog centra nekako iskopati, po mogucstvu pokretljivijeg.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.05.2019
13:12

Neko se razbacuje sa drzavnim parama, a mi moramo da prezivljavamo od prodaje igraca. Stvarno tuzno i zalosno za srpsku kosarku. Srecno Majk i hvala ti za sve.

avatar
EDO
Friday, 03.05.2019
15:48

Realno,mi u fudbalu bacimo milion za Kafua a ovi u kosarci moraju da prodaju za sicu da bi preziveli...

avatar
Колатерална Штета
Friday, 03.05.2019
16:01

Da, da, od prodaje neregistrovanog igrača imate budžet od 8 miliona eura za sledeću sezonu,...

avatar
Z
Friday, 03.05.2019
13:05

A koja je to ponuda koja se ne odbija? To sto ga zeli neko, pa mozemo da ga se oslobodimo?....Salu na stranu, momku sve najbolje u daljoj karijeri i veliko hvala za sve sto je uradio za nas!

avatar
Doktor Trax
Friday, 03.05.2019
12:13

El Grande MAIK!