Gotovo, Zvezda angažovala veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.08.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Rešeno goruće pitanje.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Novi košarkaš Crvene zvezde je američki plejmejker Lorenco Braun.

Kako stoji na sajtu kluba, Braun je bio prva želja srpskog šampiona ovog leta, a pregovori su uspešno okončani potpisivanjem jednogodišnje saradnje.

Braun je nakon tri godine na Severnoj Karolini zaigrao u NBA u dresu Filadelfije, igrao je potom i za Minesotu i Finiks, ali i njihove filijale u razvojnoj ligi.

Okušao se 2016. godine i u Kini, a najzapaženiju ulogu u najjačoj ligi na svetu ostvario je u dresu Toronto Reptorsa u sezoni za nama.

Imao je sa novopečenim šampionima "two-way" ugovor i postao je prvi igrač koji je sa takvim ugovorom uspeo da bude najkorisniji igrač razvojne lige.

Početkom tekuće godine je "vejvovan", usledio je odlazak u Kinu u Gvangžu Lajonse.

Veliko pojačanje za "crveno-bele", kako stoji na sajtu kluba, treće ove sezone, nakon Gista i Brauna, a u klub su se vratili i Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić, dok je sa brojnim prvotimcima produžena saradnja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Saturday, 03.08.2019
16:35

Kvalitet mora da se Plati!!!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 03.08.2019
15:03

Deluje zaista odlicno. Ulaz, sut, pas ima, prava je cigra na snimku. Taj ce I igrati odbranu, vidi se da je napaljenko, fanatik. Dobro je sto je dosao Djenka, ima Jos ko da zameni prvog pleja, Covke je fizicki pretanak ali svaka cast za srcanost u plejofu. Mislim da ne treba da brine toliko izostanak Kuzmica. Oslabljeni smo ali imamo treceg centra. Zasto sumljati u decka toliko, realno para za Jos jednog igraca se nema.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 03.08.2019
10:38

Vrhunski fit na ovaj roster. Plej koji ce razigravati Brauna i Gista, koji ima ulaz, mnogo asistencija u rukama. Defanzivna petorka Lorenco, Djenka, Lazic, Braun, Gist ce biti pakao. Zaradice 350k dolara za godinu dana. Dakle oko 300k eura. Odlicno smo prosli. Jedva cekam oktobar. A onda opet Kalemegdan u junu sa osvojenim titulama u ABA ligi, domacem prvenstvu i solidnim uspehom u evroligi. Napred Zvezdo !

avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 03.08.2019
10:37

opak igrac,jak na ulazu,dobar suter,asistent,kompletan igrac...odakle nam lova,jbt ?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 03.08.2019
11:27

Kakva lova ? Igra za 300k eura godisnje.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 03.08.2019
14:45

@kolateralna steta, prvo nije dosao iz Kine, nego kao slobodan igrac jer mu je ugovor istekao. Drugo, za ralzliku od kluba za koji navijas koji je preko noci izbrisao sve dugove, u Zvezdi je sve transparentno.
Imao je bruto 800k u Torontu, to je 420k neto. Dolara. U Zvezdi ima 350k. http://redstarbelgrade.rs/detalji-ugovora-poslednje-cigle-u-sampionskom-zidu/

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 03.08.2019
12:50

Zabole me uvo odakle pare, ali mi je smešno kako jedan internet navijač zna koliko neki klub plaća nekog igrača? On je došao iz Kine gde je imao platu preko milion dolara godišnje u Zvezdu da bi igrao za 3350 hiljada kako ti kažeš, ma nije nego. Obrati pažnju da je potpisao ugovor na jednu sezonu...