Gotovo, prelomili u prestonici, svi mogu da idu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.11.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net

Vizardsi su katastrofalno otvorili sezonu, spremaju se velike promene.

Beta/AP Photo/Alex Brandon
Beta/AP Photo/Alex Brandon

Povezane vesti

Vošington je minulih sezona bio jedna od najboljih ekipa na Istoku, bili su redovan učesnik plej-ofa, uvek se nekako činilo da im jako malo nedostaje da se bore za sam vrh.

Zamenili su ovog leta Marčina Gortata sa naizgled kvalitetnijim Dvajtom Hauardom, zadržali kostur, ali rezultati su nikad gori.

Trenutno imaju skor 5-11, sledi duel sa Atlantom pa se čini da će se taj saldo popraviti, ali to sasvim sigurno nije dovoljno.

Tako su u upravi franšize rešili da stvari menjaju iz korena.

Tokom leta su pokušali da naprave neki trejd, bili su spremni da se odreknu Kelija Ubrea i Ota Portera, ali niko jednostavno nije pokazao interesovanje za ovaj dvojac.

Zato su sada rešili da čitav roster stave na listu za trejdove, uključujući i prve zvezde Džona Vola i Bredlija Bila.

Ovaj Ol-star tandem igra ispod svih očekivanja ove sezone, ali je jasno da poseduju veliki kvalitet, čini se da je problem u prestonici jako loša hemija, koja dovodi do toga da igrači nastupaju bez gotovo trunke motiva.

Jasno je sasvim da su promene neophodne, za Vola i Bila sasvim sigurno mogu dobiti kvalitetne zamene, ali nema sumnje da žale što nisu pokušali da trejduju makar jednog od njih dvojice tokom leta, ili pre par nedelja, kako su im izmakle zvezde poput Kavaja Lenarda i Džimija Batlera, koji su u razmenama promenili sredinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke