Gotovo, Miško potvrdio, Lučić potpisao na tri godine!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac doneo najvažniju odluku uoči okupljanja nacionalnog tima.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Ovo leto biće možda i najvažnije u karijeri srpskog košarkaša Vladimira Lučića.

Odlukom selektora Aleksandra Đorđevića da se odrekne usluga Nikole Kalinića, jasno je da će Lučićeva uloga u našem nacionalnom timu tokom Svetskog prvenstva biti još značajnija nego do sada, a pre svega toga morao je da donese i odluku u kom klubu će nastaviti karijeru.

On je to danas i učinio - odlučio je da nastavi uspešnu saradnju sa minhenskim Bajernom, sa kojim je potpisao novi ugovor na još tri godine, što je potvrđeno i iz kluba i od strane njegovog menadžera Miška Ražnatovića.

Inače, on je u Bajernu još od 2016. godine, a posle odlaska iz Partizana 2013. je tri godine proveo i u Valensiji.

"Zajedno smo postigli sjajne rezultate posljednjih godina. Sada je moj cilj da u budućnosti budemo još uspešniji. Pozdrav svim našim navijačima, vidimo se u Audi areni", poručio je Lučić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 09.07.2019
13:18

Dobra odluka. Bajern respektabilna ekipa koja sve vise ulaze, dobra debitanska Evroligaska sezona,Lucic siguran starter. Samo da ga zaobidju povrede. Po meni veliki talenat, dobar izdanak Partizanove skole koga su povrede omele da pokaze svoj talenat. Ocekujem od njega Jos bolju sezonu I na godinu mozda selidba u jaci klub, ligu no Bajern polako pravi sve ozbiljniju ekipu za napad u doigravanje u Evroligi. Srecno mu bilo, nadam se da ce uci u konacan spisak reprezentaciju I imati zapazenu rolu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 09.07.2019
12:22

Teo/Vasa, Bogi/Gagi, Luca/Guda, Beli/Jogi, Bobi/Dzoni plus Stef i Maki/Mare