Gotovo, Jokić i drugovi presudili legendarnom treneru!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Dok Rivers više nije trener Los Anđeles Klipersa!

Naime, on se povukao sa mesta prvog trenera ove franšize, a prvi čovek Klipsa Stiv Bolmer je potvrdio da je u pitanju zajednička odluka.

Klipersi su ove sezone uz Lejkerse bili prvi favorit za osvajanje NBA prstena, minulog leta su angažovali dve velike zvezde u Kavaju Lenardu i Polu Džordžu, ali nisu uspeli da prođu dalje od polufinala konferencije, gde ih je nakon prednosti od 3:1 u seriji izbacio Denver na čelu sa Nikolom Jokićem.

"Dok je bio sjajan trener za Kliperse, neverovatan ambasador i stub snage u burnim vremenima. Dobio je ogroman broj utakmica i postavio temelj ove franšize", stajalo je u izjavi vlasnika Klipsa Stiva Bolmera.

Rivers je imao još dve godine ne ugovoru, ali je nakon razočaravajućeg rezultata u plej-ofu ipak ostao bez posla, iako je nakon samog ispadanja od Nagetsa bilo najavljivano da će ostati na klupi ekipe.

"Hvala Kliper naciji za priliku da budem vaš trener i za svu podršku u pravljenju ove franšize pobedničkom", izjavio je Rivers.

Iskusni stručnjak je na klupu tima iz "Grada anđela" seo 2013. godiine, u svakoj sezoni je ostvario pozitivan skor i samo jednom nije vodio ekipu u plej-of, ali nije otišao dalje od polufinala konferencije.

Spekuliše se da su kandidati da ga na klupi Klipersa zamene Džef van Gandi i Tajron Lu, koji je obavljao ulogu Riversovog asistenta u sezoni za nama.

Bonus baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Tuesday, 29.09.2020
10:17

Nemojte samo onog klovna Lua. Pa lik je vodio samo Kavse i to je bio samo maskota na klupi, nista se nije pitao ni oko cega. Bolje van Gandi covek je iskusniji, a i kvalitetniji trener od Lua.