GOTOVO - Bogdanović potpisao za Kingse!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.07.2017.
19:34
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović u četvrtak je ozvaničio saradnju sa Sakramento Kingsima i tako pojačao srpsku koloniju u NBA ligi.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Srpska kolonija u NBA ligi od ove nedelje je brojnija za trojicu novih igrača pošto su Miloš Teodosić, Rade Zagorac i Bogdan Bogdanović parafirali ugovore sa svojim novim klubovima.

U ponedeljak smo izvestili o tome da je Miloš Teodosić potpisao ugovor sa Los Anđeles Klipersima, zatim je Zagor potpisao za Memfis, a danas je "na scenu" stupio Bogdan Bogdanović čiji je transfer ozvaničio menadžer Aleksandar Rašković.

Bivši košarkaš Partizana napustio je Fenerbahče nakon tri sezone i parafirao višemilionski ugovor sa Sakramentom koji bi trebalo da ga učini najplaćenijim rukijem u istoriji NBA lige.

Kingsi to nisu potvrdili ali je tokom prethodnih dana iz Amerike stigla informacija da je Sakramento ponudio Bogdanoviću trogodišnji ugovor "težak" 36 miliona dolara.

Kao što je rečeno, zvanične potvrde te informacije za sada nema, ali je svakako važnije od svega to da je Bogdan Bogdanović ostvario san i da je sa 24 godine napravio najveći korak u karijeri.

Podsećamo da je srpski reprezentativac izašao na NBA Draft 2014. godine i da je tada izabran kao 27. pik. Pre godinu dana Finiks je trejdovao prava na Bogdanovića i prosledio ga Sakramentu što je definitivno bila želja Vlada Divca i Peđe Stojakovića.

Nakon dvojice pomenutih Bogdan će biti prvi Srbin koji će obući dres Sakramento Kingsa čime će mnoge ljubitelje košarke u zemlji podsetiti na dane kada se NBA liga pratila upravo zbog ove franšize.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Butragenjo
Thursday, 13.07.2017
21:18

Srećno kralju

avatar
Sportakus
Thursday, 13.07.2017
20:33

I jao nema mi sna kad pocne sezona tacno svako vece makar 1 Srbin ce da igra, izbacice me iz skole zbog kasnjenja sigurno, a osto mi samo jos 4. razred...

avatar
mosala1983
Thursday, 13.07.2017
21:51

Боље учи немачки да бегаш. Од школе у овој земаи вајде немаш. Жив сам пример.

avatar
magister
Thursday, 13.07.2017
23:21

Najgore što ovde naučiš je način razmišljanja. Imati i nemati vajde od škole. Škola treba da ti pomogne da stekneš što više znanja, a znanje bi trebalo da pomogne da lakše rešavaš situacije u životu. Ne učiš za drugog, nego za sebe. Zamisli sportistu koji kaže da je glupo da trenira jer ima malu platu. Ima li taj šanse da napravi karijeru? Znači, ti sebe, radi sebe, izgradi u što boljeg i pametnijeg čoveka, a posledica će biti da ćeš biti srećniji. To je jedina istina.

avatar
Savoa
Thursday, 13.07.2017
19:54
avatar
Stalker
Thursday, 13.07.2017
19:45

Legendo, mnogo sreće u najjačoj ligi sveta!

avatar
R E V O L T
Thursday, 13.07.2017
19:36