Gordić pred Zvezdu: ''Svesni smo protiv koga igramo...''

Autor: Darko Mitrović
petak 20.11.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Crno-beli su napravili najbolju moguću uvertiru pred derbi.

Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©
Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U protekla tri dana, Partizan je uspeo značajno da popravi svoju poziciju u Evrokupu posle neočekivano lošeg starta, savladani su i UNIKS i Huventud, pa sada crno-beli u mnogo boljoj atmosferi očekuju duel sa Crvenom zvezdom u ponedeljak u Hali sportova ''Ranko Žeravica''.

Uz to, ekipa je jača za oporavljenog Vila Mozlija, pa u Partizanu imaju razloga za optimizam, pogotovo što Zvezdu tek očekuje gostovanje u Barseloni večeras.

"Prvo da se odmorimo od ove dve naporne utakmice. Svesni smo šta nas očekuje i protiv koga igramo. Nadam se da ćemo što bolje spremiti do ponedeljka", izjavio je Gordić za BC Partizan TV.

Kada je u pitanju sinoćnja pobeda nad Huventudom, crno-beli su baš kao i u Španiji u prvom kolu protiv istog rivala, umalo prokockali veliku prednost. Tamo su poraženi, a ovoga puta su uspeli da u poslednjim trenucima ipak sačuvaju pobedu.

"Teška utakmica. Iako smo znali da dolaze bez maltene glavnih igrača. Imaju izuzetno dobar sistem, dobrog trenera. Kad smo i vodili petnaestak razlike, trener nas je upozoravao da oni mogu da se vrate u roku od dva minuta, što su i pokazali.

Ušli smo u neizvesnu završnicu, ali drago mi je da smo ipak uspeli da privedemo utakmicu kraju. Teško je bilo i zato što smo imali tešku utakmicu pre dva dana, ali najvažnije je da smo ostvarili dve veliku pobedu", objašnjava Gordić.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke