Gordić: "Cedevita kao Partizan iz sezone 12/13"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.04.2015.
17:38
Izvor: Sportske.net

Momak koji je u sezoni 2012/2013 sa Partizanom osvojio titulu u ABA ligi tvrdi da sada nastupa za ekipu koja u mnogome podseća na šampionski sastav crno-belih sa kojim se popeo na tron.

abaliga.com/Cedevita/Marin Sušić
abaliga.com/Cedevita/Marin Sušić

Povezane vesti

Dva dana pred početak polufinalne serije plej-ofa regionalne košarkaške lige svoja očekivanja od završnice takmičenja dao je i plejmejker Cedevite Nemanja Gordić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine vlasnik je šampionskog prstena koji je u sezoni 2012/2013 osvojio noseći dres Partizana. Uoči početka plej-ofa Nemanja Gordić ističe da ga Cedevita u mnogome podseča na šampionski sastav crno-belih iz pomenute sezone.

"Osim par naših najiskusnijih igrača u ekipi smo samo mladi momci. Tako je bilo i u sezoni 2012/13 u Partizanu. Tad nas je krasilo pravo zajedništvo i odlična hemija. Sve to imamo i ovde i ja se nadam, da mogu da ponovim taj uspeh i sa Cedevitom" rekao je Gordić.

Ekipa Cedevite zvanični je vicešampion regionalne lige pošto je prošle godine u finalu izgubila od gradskog rivala Cibone.

Ovoga puta Cibona nije među klubovima koji su se plasirali u plej-of a Zagrepčane put do finala vodi preko podgoričke Budućnosti. Prva utakmica u dvorani "Morača" zakazana je za 14. april sa početkom od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke