Glorija kup - Silna Zvezda i laganih +29!

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.09.2020.
21:19
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda u petoj brzini!

kkcrvenazvezda.rs/Twitter
kkcrvenazvezda.rs/Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde razbili su Turk Telekom ubedljivim rezultatom 83:54
(19:14, 28:17, 16:11, 20:12) na startu Glorija kupa.

Izabranici Saše Obradovića su odigrali odličan meč, kako je vreme odmicalo, samo su povećavali prednost i zatrpavali koš rivala.

Crveno-beli su bili bolji u svakoj četvrtini, a sve je bilo gotovo kada su na pauzu u poluvremenu otišli sa +16 (47:31).

U drugom poluvremenu, Saša Obradović je mogao da pruži šansu i igračima koji će u najavi imati manju minutažu, ali su i oni nastavili da melju rivala.

Crveno-beli su u trećoj deonici bili najmanje šuterski raspoloženi, ubacili su 16 poena, da bi u četvrtoj deonici Saša Obradović pružio šansu igračima koji su prošle sezone uglavnom nosili dres FMP-a.

Najefikasniji u timu crveno-belih bili su Lojd i Davidovac sa po 17 poena. Diop Rit je dodao 13 poena i 10 skokova, Lengston Hol 9 i Ognjen Dobrić po 9, Aleksa Radanov 6, Ognjen Kuzmić i Boriša Simanić po 4, a Marko Simonović i Marko Jagodić-Kuridža po 2, a koliko su danas svi bili raspoloženi za igru potvrđuje i podatak da se u strelce nisu upisali samo Aleksa Uskoković i Branko Lazić.

Zvezda će naredni meč igrati u petak od 19.30 protiv Karšijake, koja je prethodno savladala Fenerbahče, Igora Kokoškova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.09.2020
08:20

Institucija melje.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 09.09.2020
21:36

Gledao sam tekmu, doduse drugi deo, pa nije to bas toliko efikasno kao sto rezultat pokazuje, ok, da se razumemo ni jendom pobeda se nije divela u pitanje, ali ja definitivno se ne razumem u kosarku, znaci Laza Boze moj, pa mora bar nekad da bocne koji kos, ili cobek igra odbranu u nivou i to je to! Simke valjda polako ce da ulazi u ritam. Ja mislim da ove godine najvise ce napredovati Radanov, Uskokovic i Ret ili Rit kako li se zove! Ovo izgleda bas ozbiljno, ajde da vidimo seldecu igramo protiv Fenera pa bice mnogo tezije, naravno da nije toliko bitan rezultat ali ova tekma ce da bude jedna od onih evroligaskih, pa ocekujem jos organizovaniju Zvezdu! Ako se obom sastavu doda jos jedan dobar centar i bek prilicno ozbiljnu ulogu cemo igrati ove godine u Evroligu! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke!

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.09.2020
08:21

Pa odbrana je bila fenomenalna.