''Gde god ti da igraš, tu su tvoji Grobari''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.10.2016.
14:39
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana ove sezone gde god da odu, imaju veliku podršku sa tribina.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tako je bilo i protiv Mornara na startu sezone, isto se ponovilo i na gostovanjima u Makedoniji, protiv MZT-a i Karpoša, a sinoć je veliki broj navijača Partizana došao da bodri Džikićev tim i protiv Ludvigsburga u Nemačkoj.

Dakle, kao u poznatoj navijačkoj pesmi, navijači Partizana pružaju podršku crno-belima na svim utakmicama, a to je ove sezone praćeno i serijom pobeda ekipe Aleksandra Džikića.

Sinićnji trijumf u dramatičnom meču u Nemačkoj (65:64) bio je već šesti uzastopni u isto toliko odigranih mečeva od početka sezone, a pohvale na račun košarkaša, ali i navijača crno-belih stigle su i od trenera Ludvigsburga Džona Patrika.

On je na konferenciji za medije posle meča priznao da jedva čeka da dođe u Beograd i oseti onu pravu atmosferu koju ''Grobari'' priređuju i prepunoj hali ''Aleksandar Nikolić''.

Ne sumnjamo da će tako zaista i biti...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 20.10.2016
14:42

Tacnije, rekao je slavnu atmosferu, ali izjava je verovatno izmisljena jer smo mi samozvana institucija i kao SD nemamo ni 50 trofeja u svojim vitrinama!

avatar
Povratak kralja 43
Thursday, 20.10.2016
18:11

Nismo priznati od navijača koje je kupio gazda sa sve grbom, bojom dresova i koševima ali baš nas briga za njihovo nepriznavanje u svetu košarke :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 20.10.2016
19:09

Cak smo i drzavi olaksali da ne mora vise da sponzorise zvezdu, ali nista ne vredi, okrenuli su se pomaganju privatnog biznisa Hahaha