Gde će završiti Kavaj Lenard?

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.06.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaš San Antonio Sparsa bi mogao da napravi pravi potres u najjačoj ligi sveta ovog leta.

Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn
Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Povezane vesti

Puno se pisalo o Kavaju Lenardu krajem nedavno okončane sezone.

Pojavile su se informacije da su odnosi između njega i Grega Popoviča zahladneli nakon sezone u kojoj je upisao svega devet nastupa zbog povrede.

Brojni timovi su pokazali interesovanje za njegove usluge, a onda se pojavila priča da će mu Sparsi ipak ponuditi maksimalan ugovor i da će krilni igrač ostati u San Antoniju.

Ipak, izgleda da se stvari neće završiti sa srećnim krajem po Popoviča i franšizu iz "AT&T centra".

Naime, kao što smo i preneli juče, Kavaj Lenard je rešio da napusti San Antonio Sparse ovog leta.

Adrijan Vojnarovski je nakon toga preneo da se Kavaj nije direktno obratio Sparsima, već je izrazio interesovanje da pojača LA Lejkerse ili LA Kliperse.

Lenard je suštinski krenuo u poteru za "super maks" ugovorom van granica San Antonija, a ako se Sparsi odluče da ga trejduju, prema pisanju Vojnarovskog, najveće šanse imali bi Boston Seltiksi.

Naime, on veruje da bi "Kelti" mogli da ubede San Antonio, ako bi im ponudili Džajlina Brauna kao i pikove prve runde sa naredna dva drafta (Sakramentov sa drafta 2019. godine).

Pojedini mediji prenose da je želja Kavajevog tima prelazak u "Veliku jabuku" i Nikse, ali je pitanje šta bi oni mogli da ponude Sparsima u zamenu za "Kandžu".

Bilo kako bilo, zahuktavaju se stvari, Lenard je izgleda rešio da promeni sredinu, Sparsi će krenuti u rebilding, a ostaje da se vidi kojoj franšizi će sjajni krilni košarkaš drastično pojačati šanse za osvajanje NBA prstena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 16.06.2018
13:54

Sa njim bi Boston bio sampionski tim , i onda James u nekoj fransizi na istoku npr u Filadelfiji i imali bi konacno zanimljivu trku za prsten