Gavrilović posle Zvezdinog poraza u Istanbulu: ''Kad pogledam statistiku...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.10.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli su nagovestili preokret u trećoj četvrtini, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Ništa od iznenađenja u Istanbulu, Zvezda je večeras poražena od domaćeg Efesa sa 85:70, a posle meča trener crveno-belih Andrija Gavrilović skrenuo je pažnju na pojedine statističke podatke.

''Imali smo cilj da se večeras takmičimo, da do kraja utakmice pokušamo da budemo ‘blizu’ i da učinimo meč neizvesnim. Da probamo da iznenadimo.

Imali smo dobru reakciju u trećoj četvrtini, ali kada pogledam statistiku vidim da u prvoj četvrtini nismo poštovali dogovoreno u smislu ritma utakmice i kako ćemo igrati unapadu..

Drugo, kada pogledate šut, postoji razlika u procentima za tri poena i mislim da se tu vidi i pokazuje razika na ovoj utakmici'', istakao je Gavrilović.

Vremena za žaljenje nema, Zvezda već u četvrtak dočekuje ruski Himki u ''Pioniru''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Wednesday, 30.10.2019
14:05

U pojedinim trenutcima deluje kao da se igrači prvi put vide, ispada lopta kod uručenja ulaze jedeni drugima u kretanje...postavlja se pitanje da li je ovo sve posledica lošeg rada prošle godine?? Većina ekipa iz Evrokupa pa čak i Lige Šampiona igra tečnije i orgnizovanije u napadu !! I da se pojačaju na poziciji 1 ne vidim da bi se nešto promenilo ... Lorenzo je često nezainteresovan ili dekoncentrisan a Filip kome svaka čast na pristupu očigledno nema kvalitet za ovaj nivo takmičenja. Sve u svemu ovde fali mnogo treninga (sa stručnim licem) !!!