Gavrilović i na promociji u novom klubu biranim rečima govorio o Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
15:11
Izvor: Sportske.net, kkborac.rs

Kako je i najavljeno, Strahinja Gavrilović pronašao novi klub nekoliko dana po odlasku iz Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

To je čačanski Borac, koji se takmiči u ABA 2 ligi, gde će do kraja ligaškog dela sezone pokušati da se domogne mesta koje vodi u plej-of.

Dosadašnji krilni centar Partizana Strahinja Gavrilović juče je i zvanično pojačao njihove redove, a na promociji je najpre napravio lep osvrt na period proveden u crno-bepom dresu.

''Igrao sam u Partizanu godinu i po. Za to vreme stekao sam ogromno iskustvo koje će, nadam se, koristiti Borcu. Promenio sam tri trenera dok sam nastupao za crno-bele. To je u značajnoj meri uticalo na moju igračku karijeru. Takođe, napredovao sam kao košarkaš, ali i kao čovek'', istakao je Gavrilović.

Kada je u pitanju transfer u Borac, Gavrilović smatra da je doneo odličnu odluku.

''Dobro mi je poznato da tim iz Čačka ima prebogatu istoriju. Mnogi velikani su prošli Borčevu školu košarke. To je ekipa koja je oduvek težila najvišim ciljevima. Čuo sam od mnogih košarkaša da je Čačak odlična sredina za igračko napredovanje.

Sve to je uticalo na mene da previše ne razmišljam o sledećem potezu, već da svoj potpis stavim na ugovor sa Borcem'', istakao je Gavrilović, a prenosi klupski sajt Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke