Gaudlok sve dalje od Partizana, ali sad su se pojavila dva nova imena, i to kakva!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

U Partizanu rešeni da poslednje pojačanje bude prava ''transfer-bomba''!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Početak nove sezone se ozbiljno približio, već 26. septembra startuje Superkup ABA lige, gde će se crno-beli boriti za prvi trofej, a još uvek je neizvesno da li će do tada ekipa Andree Trinkijerija biti pojačana još jednim odličnim igračem na spoljnim pozicijama.

Protekle nedelje se dosta pisalo o Enrjuu Gaudloku, iskusnom Amerikancu kao potencijalnom pojačanju Partizana, ali kada se činilo da se pregovori privode kraju, on se oglasio na društvenim mrežama i poručio da nije baš tako blizu prelaska u Partizan.

Kako vreme prolazi, čini se da je on sve dalje od crno-belog dresa, pogotovo posle najnovije informacije koju je lansirao poznati košarkaški novinar Oracio Kauči.

Prema njegovim saznanjima koje je obelodanio na Tviteru, Gaudlok polako ispada iz igre, a nove Partizanove mete su navodno Šon Kilpatrik i Vejn Zelden!

Kilpatrik ima 29 godina, poslednji angažman imao je u Panatinaikosu, uz prethodno dugogodišnje NBA iskustvo, u Čikagu, Klipersima, Milvokiju, Bruklinu, Denveru...

Vejn Zelden je možda još atraktivnija opcija, radi se o igraču koji ima 25 godina, takođe sa NBA iskustvom iz Čikaga, Memfisa i Nju Orleansa u prethodnih nekoliko godina.

Za razliku od Kilpatrika nema evropskog iskustva, ali pitanje je da li mu je to i ambicija u ovom trenutku, s obzirom na dosadašnji košarkaški put.

U svakom slučaju, očekuju se veoma zanimljive vesti iz Partizana narednih dana.
-
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Thursday, 19.09.2019
15:09

pre 17 sati
Ovaj komentar tebi posvecujem Hahaha

Nije u skladu sa uslovima korišćenja

avatar
Old_school
Wednesday, 18.09.2019
13:11

Zato je putarina poskupela...

avatar
mlk
Wednesday, 18.09.2019
13:01

Oba su dobri suteri, Zelden odlican i kao asistent i svejedno je ko ce doci vec imamo ekstra tim!

avatar
REVØLT
Wednesday, 18.09.2019
10:37

Volden/Gorden /// Jare /// GaudA ili Kil(l)er (Ubica 2)/Pejdz/ Tenej Zagor/Baltik boj / Rashomonac/Birca Misirac / P-ARTjom/Skakavac/Dzoni boj. I NV trinaesti kao Isus, a ovi sledbenici njegovi i njegovog "oca" Andree.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 18.09.2019
18:09

Au brate...Kakav transfer neprijatnosti.