Gasol je nova bomba, pa koliko su sada jaki!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.11.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

Trejd koji je odjeknuo!

Epa/Justin Lane
Epa/Justin Lane

Povezane vesti

Španski košarkaš Mark Gasol dogovorio je sve uslove i potpisaće dvogodišnji ugovor sa LA Lejkersima!

Noćas je stigla potvrda sa više strana, Lejkersi su poslali Džavala Mekgija u Klivlend, a stigao je Gasol, koji je prethodno igrao za Memfis i Toronto.

Mark Gasol je nedavno na neki način i najavio ovakvu bombu rekavši da želi da pojača tim sa kojim će se boriti za prsten i nema dileme da će tako opet i biti.

Sa Entonijem Dejvisom i Lebronom Džejmsom, Gasol je prava bomba, i u svojoj 35. godini. Mnogi veruju i, i dalje za njega govore da je najinteligentiniji centar kada je na parketu.

Mark Gasol je 2013. proglašen za najboljeg defanzivca, 2015. je bio u idealnom timu, iste godine kada je blistao na Ol Staru sa svojim bratom. Pored te godine, na Ol Staru je bio i 2012. i 2017. godine.

Ne treba zaboraviti da je njegov stariji brat, 40-godišnji Pau Gasol, bio deo šampionske generacije sa Kobijem Brajantom, sa kojim je osvojio prsten 2009. i 2010. godine, a otišao je 2014.

Zanimljivo je i to da su Pau i Mark prva braća koja su nosila dres Lejkersa, a Mark će napasti četvrti prsten u porodici. Dva je osvojio Pau, a jedan Mark...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke