Fudbaleri Partizana kupili sezonske karte za košarku

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 18.09.2017.
14:20
Izvor: Sportske.net

Bela loža hale "Aleksandar Nikolić" dobila je vrlo poznato pojačanje.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana kupili su danas sezonske ulaznice za utakmice košarkaškog kluba crno-belih, a šestorica njih su došli da lično preuzmu karte.

Saša Ilić, Zoran Tošić, Miroslav Vulićević, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić i Leandre Tavamba pokupili su danas u trofejnoj sali košarkaškog kluba svoje karte za predstojeću sezonu.

Tošić se vratio u Srbiju posle 10 godina, a dok je igrao u Moskvi za CSKA, mogli smo da ga vidimo povremeno u prenosima mečeva košarkaške sekcije CSKA.

"Naravno da pratim košarku. Da budem iskren, nisam dugo mogao da gledam Partizan uživo, pošto dugo nisam bio u Srbiji, ali evo sad mi se ukazala prilika i odmah sam iskoristio da uzmem kartu i da ih podržim kad god nam obaveze budu dozvoljavale. Biće mi uživanje da gledam Partizan. Biću na utakmici kad god budem mogao", rekao je Tošić za Sportske.

Tavamba je takođe bio zadovoljan.

"Vrlo sam srećan jer sam kupio kartu, pošto sam i prošle sezone dolazio da gledam Partizan i navijam. Košarku volim naročito jer mi ljudi kažu da izgledam kao košarkaš", rekao je uz osmeh ovaj Kamerunac.

sezonske partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke