Fotografija pokrenula lavinu komentara, oglasio se KK Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 03.02.2019.
11:06
Izvor: Sportske.net

Saopštenje KK Partizan nakon fotografije koja je podigla prašinu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Sergej Trifunović je sinoć objavio fotografiju sa Andreom Trinkijerijem uz natpis:

"Čovek koji će me naterati da ponovo dolazim na tekme. I hoću."

Mnogo komentara nakon ove objave Sergeja Trifunovića zbog aktivnosti koje je ovaj glumac imao u poslednjih nekoliko meseci, što je izazvalo KK Partizan da objavi saopštenje.

"Povodom pojavljivanja fotografije stručnog štaba KK Partizan sa glumcem Sergejom Trifunovićem na društvenim mrežama, a naročito povodom potonjih komentara i insinuacija koje imaju veze sa dnevno-političkim delovanjem poznatog navijača Partizana, KK Partizan NIS ističe sledeće:
 
Kao košarkaški klub, Partizan NIS veoma ceni svakog svog navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesovanja i shvatanja navijaju za Partizan.

Ipak, sa velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu sa političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, uprkos tome što je osvedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svom političkom delovanju!

Zloupotrebu fotografije sa članovima stručnog štaba KK Partizan, klub ne želi da dozvoli! Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku
", stoji u saopštenju Partizana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak