FMP u problemu, ali Jovanović veruje u dobar rezultat protiv Partizana

Autor: Beta Beta
petak 14.12.2018.
19:08
Izvor: Beta

Tim iz Železnika pred velikim izazovom.

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

Trener košarkaša FMP-a Vlada Jovanović rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali je istakao da se njegova ekipa nikada unapred nije predavala niti plašila bilo kog protivnika.

"U seriji smo od tri poraza, a odlazimo u goste ekipi Partizana koja je u seriji dobrih igara i pobeda. Sigurno je da su oni favoriti na svom terenu. FMP se nikada nije unapred predavao niti plašio bilo kog protivnika. Pored svih problema koje imamo sa povredama idemo da igramo najbolju košarku u ovom trenutku", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a sutra gostuju Partizanu u utakmici 11. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika nakon deset odigranih kola ima četiri pobede i šest poraza i nalazi se na šestom mestu na tabeli regionalnog takmičenja, dok "Crno-beli" imaju pobedu više i peti su.

"Utakmicu s Partizanom dočekujemo u dobrom raspoloženju iako smo poslednje dve utakmice izgubili na jednu loptu ali verujemo da možemo da napravimo iznenađenje u Pioniru. Vredno smo radili i spremni smo za utakmicu. Jako smo motivisani i nadamo se što boljem rezultatu", rekao je igrač FMP-a Zoran Paunović.

Utakmica se igra sutra od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke