FMP se pridružio Zvezdi i Partizanu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2018.
21:49
Izvor: Sportske.net

Stavljena tačka na još jedan četvrtfinalni dvoboj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle Crvene zvezde i Partizana, plasman u polufinale plej-ofa Superlige izborila je i ekipa FMP-a.

Tim iz Železnika je u dve utakmice bio bolji od ekipe Zlatibora. U prvoj je na svom terenu slavio čak sa 49 poena razlike, a večeras u gostima Zlatibor je pružio mnogo jači otpor. Ipak, iznenađenje je izostalo, FMP je slavio sa 94:87 i overio vizu za polufinale.

''Panteri'' su na poluvremenu imali osam poena prednosti (51:43), domaći su tokom treće deonice uspeli da izjednače, ali u poslednjoj četvrtini nisu mogli do preokreta.

FMP je do nove pobede predvodio Nemanja Nenadić sa 29 poena, a Jeremić je upisao 19.

U ekipi Zlatibora najefikasniji Dragoslav Papić sa 24 poena.

Dakle, ostalo je još da sačekamo rasplet u duelu Borca i Dinamika, kako bi bila stavljena tačka na četvrtfinale. Posle prve dve utakmice rezultat je 1:1 u pobedama, a majstorica je na programu u petak od 18 časova u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Friday, 25.05.2018
13:51

Pre par godina, Vitese ne sme u LS, jer je Abramovic vlasnik Celsija i Vitesea. Kod nas redovna stvar, FMP i tkzv. Zvezda igraju jedni protiv drugih. Verovatno je sve regularno, ma da. :D .... Zasto ovaj komentar nije odobren ? Koga on vredja ? Dajte mi da procitam uslove o koriscenju i da vidim kakve komentare smem da pisem, ako ovaj nije u skladu sa uslovima. Zabranjujete random komentare, kako vam se koji svidi, neprofesionalno potpuno.