FMP pred velikim ispitom, žele da nastave sa dobrim partijama

Autor: Beta Beta
petak 15.11.2019.
12:09
Izvor: Beta

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je danas da je Cedevita Olimpija u odličnoj formi, ali da njegova ekipa želi da nastavi s dobrim igrama i da, uprskos manjim problemima s povredama, bude ravnopravan protivnik.

FMP
FMP

Povezane vesti

"Gostujemo ekipi koja je u fenomenalnoj formi, a pobede protiv Darušafake, Primorske i Uniksa to potvrđuju. Cedevita Olimpija je ekipa koja godinama želi sam vrh ABA lige, sigurno da je to slučaj i ove sezone. Napravili su odličan tim, prepun iskusnih igrača s trenerom koji je dugo u sistemu i koji ih odlično vodi", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a gostuju sutra Cedevita Olimpiji u utakmici sedmog kola ABA lige.

FMP i Cedevita Olimpija nakon šest odigranih kola imaju isti skor - pet pobeda i jedan poraz.

"Mi posle dobrog početka sezone želimo da nastavimo, pre svega, sa dobrim igrama. Iako smo imali manjih problema sa povredama očekujem da pokažemo talenat i budemo ravnopravan protivnik", rekao je Jovanović.

"Znamo šta je sve potrebno da uradimo na terenu da bi tako i bilo i verujem da ćemo dati svoj maksimum u ovom trenutku", dodao je trener FMP-a.

Košarkaš tima iz Železnika Ilija Đoković naveo je da njegovu ekipu očekuje težak meč, pogotovo jer je Cedevita Olimpija podigla formu u poslednje vreme.

"Sigurno nećemo ići sa belom zastavom. Treniramo dobro i mislim da, ako budemo na nivou prošlih utakmica, možemo da dodjemo do još dva važna boda", rekao je Đoković.

Utakmica se igra sutra od 20.00 u Stožicama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke