Finiks potvrdio - Bogdana će 'ogrejati sunce'!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.04.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović na leto će obaviti pregovore sa čelnicima Finiksa koji ne kriju da postoje dobri izgledi da Srbin u narednoj sezoni počne da nastupa u NBA ligi.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Sredinom nedelje pojavila se vest da će srpski internacionalac Bogdan Bogdanović po završetku tekuće sezone preseliti u Ameriku i zaigrati u najjačoj ligi na svetu u dresu Finiksa.

Tim povodom oglasio se generalni menadžer Finiksa Sansa Rajan Mekdonou koji je potvrdio da će po završetku tekuće sezone razgovarati sa Bogdanom Bogdanovićem i predočiti mu planove koje klub ima za njega.

"Sa Bogdanom ćemo razgovarati po završetku tekuće sezone pošto postoji opcija da izađe iz ugovora sa Fenerbahčeom i priključi nam se. Predočićemo mu planove koje imamo za njega i kakva bi bila njegova uloga u Sansima" rekao je Mekdonou.

Generalni menadžer Finiksa dodao je da su svi u klubu prezadovoljni napretkom koji je Bogdan Bogdanović napravio u prethodne dve godine.

"Momak poseduje iskustvo igranja na najvišem nivou. Svakako da bi u NBA ligi imao status 'početnika', ali ako već možemo da ga dovedemo, a to nam je želja, očekujemo da sa svojim godinama da svoj doprinos u igri" zaključio je Mekdonou.

Finiks je Bogdanovića draftovao 2014. godine, a od tog momenta Srbin brani boje Fenerbahčea i ima opciju da se na leto preseli u Ameriku što će se po svemu sudeći i dogoditi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke