Filadelfija upisala novu "recku", treće mesto na Istoku sve izvesnije

Autor: Boban Filipović
nedelja 08.04.2018.
21:27
Izvor: Sportske.net

76ersi preslišali Dalas i vezali 14. pobedu u nizu. Indijana slavila u Šarlotu, Boston izgubio od najgoreg tima na Istoku.

Beta/AP Photo/Chris Carlson
Beta/AP Photo/Chris Carlson

Povezane vesti

Siksersi su definitivno ekipa koja je u najboljoj formi u finišu regularnog dela sezone.

Opet su slavili bez Embida, Dalas je bio lak plen, rezultat je bio 109:97, pobeda se nije dovodila u pitanje nijednog trenutka.

Ben Simons je flertovao sa tripl-dablom (16 pts, 9 as, 7 sk), Redik je ubacio 18 poena, Kovington i Belineli po 15, Iljasova imao 11 poena i 12 skokova, Dario Šarić devet poena i po pet skokova i asistencija.

Filadelfija je tako došla do 14. pobede u nizu, ukupno 50.  u sezoni i ukoliko dobije poslednje dve utakmice protiv Atlante u gostima i Milvokija kod kuće sigurno će u doigravanje ući kao treća na istoku, pošto trenutno ima pobedu više od Klivlenda.

Atlanta Hoksi su priredili iznenađenje u Bostonu, koji će definitivno u plej-of sa drugog mesta u istočnoj konferenciji.

Najslabiji tim na istoku je trijufovao u TD Gardenu rezultatom 112:106 zahvaljujući velikom preokretu u poslednjoj četvrtini. Seltiksi su imali +13 na desetak minut apre kraja i dozvolili sebi da izgube utakmicu.

Prins je bio junak pobede 'jastrebova' sa učinkom od 33 poena, osam skokova, pet asistencija, po jednom blokadom i krađom. On je bio prevaga, i jedni i drugi su imali po šestoricu dvocifrenih, Tejtum je bio najraspoloeniji za igru kod Kelta, imao je par prelepih poteza, meč je završio sa 19 poena.

Smoooooth 🍇 @jaytatum0!

A post shared by NBA (@nba) on Apr 8, 2018 at 10:21am PDT


☘️ @jaytatum0 with the STEAL & SLAM 💥

A post shared by NBA (@nba) on Apr 8, 2018 at 11:37am PDT

 
Indijana je prilično rutinski slavila u Šarlotu, iako konačan rezultat to ne oslikava. Meč je završen rezultatom 117:123, razlog je što su Pejsersi prikočili u završnici.

Domantas Sabonis je odigrao najbolju utakmici u sezoni, postigao je 30 poena i imao 8 skokova, Oladipo je ponovo bio odličan, brojao do 27 i plesao po parketu.

Shake ‘em up @vicoladipo!

A post shared by NBA (@nba) on Apr 8, 2018 at 11:49am PDT


Namazanom Lensu Stivensonu su falila dva poena za tripl-dabl, pošto je imao pod 10 skokova i asistencija, Bojan Bogdanović  je ubacio 13 poena. Najefikasniji kod Hornetsa bio je rezervista Monk sa 22 poena.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke