Filadelfija sastavila "veliku četvorku", ima li mesta i za Bobija?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
14:30
Izvor: Sportske.net

Srpski centar je zajedno sa Herisom i Skotom danas napustio Los Anđeles.

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Preneli smo jutros, LA Klipersi i Filadelfija 76ersi su obavili trejd, put "grada bratske ljubavi" otišli su Tobajas Heris, Boban Marjanović i Majk Skot, dok će u "Stejpls centru" karijeru nastaviti Lendri Šamet, Vilson Čendler i Majk Muskala, Klipsi su dobili i pikove sa budućih draftova.

Jasno je da je ideja Siksersa bila da sa Herisom naprave veliku četvorku, prema pisanjima medija iz SAD, uprava planira da na leto i njemu i Batleru ponudi nove ugovor i tako na duže staze zadrži snažnu okosnicu.

Videćemo kako će ovaj trejd uticati na Bobana Marjanovića, koji je povremeno igrao kod Doka Riversa ove sezone, ali je umeo da pruži jako dobre partije.

Konkurenciju u Filadelfiji praviće mu Amir Džonson i Džastin Peton, dok je naravno Džoel Embid zakucan za prvu petorku i 30+ minuta po utakmici.

Dakle, utisak je da ga čeka slična uloga, ali bi odlaskom iz LA njegova glumačka karijera mogla da strada.

Ušetao je srpski centar u svet šou biznisa, pojavljuje se i u novom "Džon Vik" filmu, sve je češći gost u brojnim emisijama, ali odlazak iz Holivuda definitivno će uticati na taj deo njegovog života.

Bitno je ipak da je sa svojim drugarom Tobajasom, ostavio je Teodosića iza sebe u "Gradu anđela", ali je utisak da je samo pitanje vremena kada će i Teo napustiti Kliperse.

Bobi svakako sa Siksersima može da ima daleko veće ambicije, četa Breta Brauna sa Herisom važi možda i za prvog favorita za osvajanje konferencijske titule.

On sa sobom prenosi svoj ugovor iz Klipersa, sedam miliona godišnje, ali u trajanju samo do kraja sezone, pa ćemo videti da li će Siksersi biti voljni da mu ponude novu saradnju narednog leta.

Sva je prilika da će morati da pristane na veliku smanjenje plate, ukoliko bude želeo da ostane, jer Filadelfija mora da napravi matematiku kako da ponudi što veće ugovore Herisu i Batleru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gravity
Wednesday, 06.02.2019
17:07

Nazalost ovo je lose za Bobija jer se ne uklapa u igru File.

avatar
Dane Avramović
Wednesday, 06.02.2019
16:25

Odlican posao za Filu, s obzirom da je Boban kvalitetniji igrac od Amira koji dobijao maltene svaku utakmicu bar 5-10 minuta, mislim da bi Bobi mogao da eksplodira, nesto slicno kao Zubac, koji ima oko 15-20 minuta po tekmi i 10+ poena, jedina stvar koja mi nije jasna kod File, pustili su i Wilsona i Maskalu a nisu uzeli od Klipersa ni jednu 4, ko ce im igrati 4, veliko je pitanje.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.02.2019
17:03

Pa Tobias Haris ti je 3/4, igrace je on, a i Dzimi Batler i Ben Simons ti nisu fizicki slabi. Njima je najveci problem klupa, jer MekKonel, Korkmaz, Bolden, Amir, Boban, Skot,... ne bi uplasili prosecne EL ekipe, a ne NBA.
Tako da treba ocekivati jos posla u Filadelfiji, oko sredjivanja klupe.
P.S: Ne bi me cudilo da pokupe Ves Metjusa, ako ga Niksi otpuste, ili neki trejd za Dedmona, ili nekog treceg igraca.

avatar
kappa12345
Wednesday, 06.02.2019
18:22

Tobajas Heris ce igrati 4. Simons, Redik, Batler, Heris i Embid je odlicna prva postava. Svi su izuzetno visoki, mogu sve preuzimati sto se tice odbrane a u napadu im je bas i falio jos jedan dobar suter zbog simonsa. Slazem se za Bobana.