FIBA presudila oko Jankovića, prva reakcija iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.10.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Da li će se crveno-beli pomiriti sa ovakvim epilogom?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Preneli smo juče, FIBA je donela konačnu odluku u vezi ''slučaja Janković'', pa je doskorašnji košarkaš Crvene zvezde postao slobodan igrač.

To istovremeno otvara vrata Partizanu da ostvari svoju višemesečnu želju da ovog igrača, bez obeštećenja dovede u svoje redove.

Ali, sada se čeka zvanična reakcija Crvene zvezde posle najnovijeg razvoja događaja. Podsetimo, crveno-beli su tražili 200.000 evra na ime obeštećenja zainteresovanim klubovima, ali su najavljivali i nastavak pravne borbe pred arbitražom u Olimpijskom Komitetu Srbije.

Posle jučerašnje informacije iz FIBA, ''Telegraf'' je preneo prvi komenar iz Zvezde, gde je otkriveno da odluku FIBA bar do sinoć nisu dobili.

''Do ovog trenutka nismo dobili ništa iz FIBA i zbog toga ne možemo da se oglašavamo na ovu temu'', prenosi pomenuti izvor poruku iz Zvezde, ali se tek očekuje zvanično saopštenje.

Verujemo, ipak, da će u toku današnjeg dana sve biti mnogo jasnije, bar kada je u pitanju stav Crvene zvezde u vezi pomenute odluke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Tuesday, 16.10.2018
15:05

Nama i ovako ne treba a njegov problem je sto je izabrao ovakav nacin za rastanak i prelazak u partizan..nema razloga da ga pljujemo i vredjamo jer ce imati mnogo vise prostora za igru i napredak u partizanu po njegovoj proceni,ali i realno je tako,srecno i da smiri glavu.

avatar
nemam pojma
Tuesday, 16.10.2018
11:24

Presuda se ne odlaže žalbom, valjda to znate pa ste to mogli i da napišete! Janković je slobodan igrač koji može da ide gde hoće.

avatar
Čeki
Tuesday, 16.10.2018
13:03

To je tacno, ali ima i izuzetaka od tog pravila. Ne znam da li ovakve stvari spadaju u izuzetak.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 16.10.2018
18:04

Nema odlaganja a Zvezda jedino može da tuži Jankovića sportskom sudu u Lozani i to je potpuno odvojena parnica odvojena od FIBA.