FIBA LŠ - Ovo je najnovije stanje u Partizanovoj grupi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.01.2017.
23:54
Izvor: Sportske.net

Odigrane sve utakmice 11. kola elitnog FIBA takmičenja, Partizan dodatno popravio svoju poziciju posle četvrtog trijumfa u nizu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Kao što već znate, Partizan je večeras savladao Solnok u Beogradu sa 77:67, što je crno-belima sedma pobeda u 11 odigranih mečeva, a po završetku i ostalih mečeva u Grupi E, srpski predstavnik zauzima treće mesto u ovoj grupi, tri kola pre kraja prve faze takmičenja.

Sinoć je turski Bešiktaš lako izašao na kraj sa Zelenom Gorom, savladavši je kao gost sa ubedljivih 84:66 (Štimac 13 poena, 4 skoka, 4 asistencije).

Ubedljiv je večeras bio i Ludvigsburg, koji je pred svojim navijačima deklasirao narednog Partizanovog rivala, ekipu belgijskog Šarlroa sa 88:66.

Ovim pobedama, Bešiktaš i Ludvigsburg su se učvrstili na dve vodeće pozicije. Tim iz Istanbula ima devet pobeda, Nemci jednu manje, a Partizan im je i dalje ''za petama''.

Najviše neizvesnosti doneo je duel Sasarija i AEK-a u Italiji, gde je domaćin slavio sa 80:78, pa Atinjani sada zaostaju jednu pobedu za Partizanom, dok Sasari ima učinak 5-6.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 05.01.2017
11:08

Dobro se Partizan drzi u ovoj grupi koja je najjaca!nPartizan je trenutno ispred ekipa koje su godinama igrale evroligu kada neki timovi nisu ni postojali:zelena gora,sasari,sarloanSa Partizanom to je ukupno 4 ekipe.