FIBA EK - Nidam raspucan pred Zvezdu, igrao i Vranješ

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.03.2018.
23:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mornara iz Bara savladali su holandski Donar u prvoj utakmici četvrtfinala FIBA Evrokupa.

aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kučelin
aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kučelin

Povezane vesti

Ekipa Mihaila Pavićevića ugostila je u sredu uveče holandski Donar iz Groningena i slavika rezultatom 73:67 (18:10, 19:30, 15:12, 21:15) u prvoj utakmici četvrtfinala FIBA Evrokupa.

Bila je to neka vrsta generalne probe za vicešampiona Crne Gore uoči revanš meča polufinala plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom mt:s koji je zakazan za nedelju.

Stručni štab Mornara nagovestio je pred duel sa Donarom da bi meč mogli da propuste Derek Nidam i Nemanja Vranješ ali su se obijica večeras našli na terenu.

Nidam je bio najefikasniji na utakmici sa 20 poena, mada treba reći da su procenti šuta Mornarovog Amerikanca bili prilično loši (3/10 za dva, 4/12 za tri).

Nemanja Vranješ je uprkos povredi zadobijenoj u prvoj utakmici sa Zvezdom na terenu proveo 28 minuta i za to vreme postigao 10 poena i upisao 3 skoka i 2 asistencije.

Revanš meč 1/4 finala FIBA Evrokupa između Donara i Mornara igra se naredne srede, a pre toga će Barani odigrati još jednu utakmicu na domaćem terenu. U nedelju od 20 časova u hali "Topolica" Mornar će ugostiti Zvezdu u revanšu polufinala plej-ofa ABA lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke