Fener vodi, ''Delije'' besne na sudije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.12.2017.
19:31
Izvor: Sportske.net

Odličan otpor Zvezda pruža šampionu Evrope na njegovom terenu, aktivan rezultat posle prvog poluvremena.

EPA/JuanJo Martin
EPA/JuanJo Martin

Povezane vesti

Puni samopouzdanja posle serije pobeda, košarkaši Crvene zvezde mts su hrabro ušli i u duel sa favorizovanim Fenerbahčeom, braniocem trofeja u Evroligi.

Posle prvih 20 minuta igre rezultat je 41:33 u korist domaćeg tima.

Zvezda je bolje ušla u večerašnji meč, povela sa 9:4, ali tu je i zaustavljena u prvoj četvrtini. Do kraja ovog dela igre Fenerbahče pravi seriju 13:2, a računajući i start druge četvrtine 15:2 i u tim trenucima dolazi do ''plus osam'' - 19:11.

Antić i Dobrić uzvraćaju za Zvezdinu mini seriju, smanjuju na 19:16, Datome ju je nakratko prekinuo, a onda se Dobriću poenterski pridružio i Ročesti, pa Zvezda sredinom druge četvrtine ponovo prelazi u vođstvo - 22:21.

Ni tu se crveno-beli ne zaustavljaju, pa sve bolji Dobrić novom trojkom uvećava prednost srpskog šampiona - 25:21.

Jan Veseli sa četiri vezana poena donosi izjednačenje Feneru, a onda sledi nova trojka Ročestija za 28:25 u korist Crvene zvezde mts.

Ipak, finiš prvog poluvremena pripao je ekipi Željka Obradovića, koja serijom 11:0 vraća ubedljuvu prednost s početka drugog kvartala (36:28). U tom delu igre bilo je i nekih problematičnih sudijskih odluka koje su prilično naljutile Zvezdine pristalice.

U prilogu su neke od reakcija navijača na Tviteru tokom prvog poluvremena.

-
- - - - - -
-
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grof of PalmaCity
Tuesday, 19.12.2017
20:38

Nije bas toliko slaba ekipa fenera da mora sudija da im pomaze!!!!!.....ali krajnje perfidno i bezobrazno sudjenje u korist domacina..