Fener u Beogradu sa velikim pojačanjem!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.10.2019.
16:42
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih sa saigračima u srpskoj prestonici.

EPA-EFE/Toms Kalnins
EPA-EFE/Toms Kalnins

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19h dočekuju ekipu Fenerbahčea u drugom kolu Evrolige.

U prvom su doživeli poraz u Atini od Panatinaikosa, a poraz je na startu takmičenja doživeo i Obradovićev Fener, koji je bio slabiji od Reala u Madridu.

Jasno, obe ekipe žele pobedu, čeka nas sjajan meč, čini se da se Zvezda uzdigla nakon početne krize, to su pokazali u "Pioniru" za vikend protiv Primorske, koju su ubedljivo savladali predvođeni novajlijom Lorencom Braunom, koji je bio i MVP prvog kola regionalnog takmičenja.

Ipak, ima i Fener dodatnih razloga za optimizam, kako će sa ekipom u Beogradu biti i iskusni centar Jan Veseli.

Iz turskog kluba su saopštili da je češki internacionalac ponovo deo tima, nakon što je propustio početak sezone zbog povrede.

On je i minule takmičarske godine imao problema sa povredama, propustio je i Mundobasket u Kini, gde je Češka i bez njega ostvarila zapažen rezultat.

Videćemo da li će Veseli dobiti minute u "Areni", u svakom slučaju, jasno je da su pred Fenerom bolji dani, zbog oporavka jednog od najvažnijih igrača.

Lovernj se sa druge strane još uvek oporavlja od povrede, pa ćemo na parketu "Arene" u dresu Fenera sasvim sigurno gledati Vladimira Štimca, koji je pojačao konkurenciju u reketu zbog pomenutih povreda.

Protiv bivšeg kluba zaigraće i Nikola Kalinić, jedan od najboljih pojedinaca turskog velikana u poslednjih par godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke