Fener ili Real - Kome Nikola Lončar daje prednost?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2018.
12:55
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Uoči večerašnjeg finala Evrolige u Beogradu svoju prognozu dao je i naš proslavljeni košarkaš Nikola Lončar.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Košarkaški događaj godine u Evropi svakako je večerašnje finale Evrolige između Real Madrida i Fenerbahčea od 20 časova u beogradskoj ''Štark Areni''.

Opširniju najavu ovog susreta možete da čitate OVDE, a svoje viđenje predstojećeg dvoboja je u izjavi za ''Kurir'' izneo i naš nekadašnji košarkaški reprezentativac Nikola Lončar.

On već nekoliko godina radi u Španiji kao košarkaški komentator na jednoj tamošnjoj televiziji, a tu ulogu obavlja i ovih dana u Beogradu na ''fajnal-foru'' Evrolige.

''Mislim da je Real u maloj prednosti. Real ima malo više igrača koji su spremni da odluče utakmicu. Real se kompletirao u najboljem momentu i svi su u uzlaznoj putanji osim Rendolfa koji se još traži. Ljulj igra kao da nije ni bio povređen. Uglavnom, odavno nisam video da je Real negde došao sa toliko samopouzdanja kao u Beograd", izjavio je Lončar.

On je, takođe, pohvalio organizaciju ovog događaja u Beogradu, ali kada su naši klubovi u pitanju, Lončar nema optimističke prognoze za naredni period.

''Što se tiče naših timova, mislim da nažalost još dugo nećemo biti u prilici da ih vidimo ovde'', smatra Lončar, koji još uvek nije preuzeo funkciju sportskog direktora u Partizanu zbog obaveza koje ima prema španskoj televiziji.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 20.05.2018
13:39

Логично је да ће да подржи клуб у ком је играо !