Feldinu bilo neobično kad je obukao Zvezdin dres

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.08.2017.
16:02
Izvor: Sportske.net

''Nadam se da će me navijači Panatinaikosa razumeti'', poručio je novi košarkaš Crvene zvezde mts.

Epa/Cem Turkel
Epa/Cem Turkel

Povezane vesti

Za sada najatraktivnije pojačanje Crvene zvezde mts ovog leta je doskorašnji košarkaš Panatinaikosa, Amerikanac Džejms Feldin.

On je na rastanko sa Atinjanima dao i intervju tamošnjem ''Novasportsu'', gde je dolazak u Crvenu zvezdu opisao kao važan korak u daljoj karijeri.

''Uzbuđen sam, jer je i ovo važan korak u mojoj karijeri. Dolazim u veliki klub koji ima svoju istoriju i radujem se što ću igrati ovde. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj i eksplozivnoj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje,takođe i između dva kluba, u lepom gradu''
, istakao je Feldin.

Grčke novinare je interesovalo i da li mu je bilo čudno kada je obukao crveno-beli dres, imajući u vidu veliko rivalstvo sa Olimpijakosom tokom boravka u Atini.

On je priznao da se baš tako osećao.

''Bilo je pomalo čudno, zaista. Osetio sam to čak i na društvenim mrežama. Osećao sam se neobično čak i kada sam postavio moju fotografiju i crveno-belom dresu. Čak neprijatno...

Naravno, to je deo mog posla i ja to moram da prihvatim. Nadam se da će me navijači Panatinaikosa razumeti kada dođem u Atinu. Ova odluka ima veze sa mojom budućnošću, sa mojim poslom.

Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti. Moram da idem napred, gledam u budućnost i nadam se da će moji prijatelji iz Panatinaikosa prihvatiti tu moju budućnost'', poručio je Feldin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Wednesday, 09.08.2017
18:44

Covek izjavi da mu je neprijatno sto je obukao nas dres, kakva uvreda za nas, pritom je dosao iz kluba koji smo mi razbili u sezoni iza nas.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 09.08.2017
17:19

Jesu mu rekli puno ime tog kluba da izgugla o toj istoriji od 1975.?

avatar
babaroga
Wednesday, 09.08.2017
18:50

Istorija kluba za koji ti navijas pocinje tih godina: nekako su par godina ranije dosli iz druge lige, i odmah imali najjaci tim, osvojili prvu titulu... Ne, nije to zato jer su generali i komunisti tako hteli, to samo izgleda da jeste. Istorija KK kluba za koji ja navijam pocinje 30 godina ranije.

avatar
babaroga
Saturday, 12.08.2017
18:36

Izacicemo iz sportskih okvira ako budem napisao sve kako jeste. Skracena verzija: bili su zadovoljni jer su uspeli da spasu ndh reprezentaciju poturivsi je kao jna tim. Morali si da miruju bar neko vreme i puste narodu na volju. Dalje znas i sam valjda

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 12.08.2017
15:26

Znači komunisti su hteli prvenstva sa četiri utakmice godišnje i jednog prvaka deset godina za redom?Ili je to bio čist kvalitet napredne omladine koja se češljala drugačije?

avatar
Dolina cupova
Thursday, 10.08.2017
08:31

Pa kad su generali i komunisti tako hteli, zašto istorija Partizana pocinje 1975,a ne ranije? Npr 1945? A da, od 45-75 na vlasti su bili cetnici i monarhisti....

avatar
quaresma07
Wednesday, 09.08.2017
16:29

Koliko puta je rekao ''budućnost'', neka mu jave da je došao u Beograd, a ne Podgoricu... Šalu na stranu, odlično pojačanje, ako bude poštovao instrukcije koje dobija od trenera i stručnog štaba ne bi trebalo da bude nikakvih problema, jer poseduje veliki kvalitet.

avatar
FaStee
Wednesday, 09.08.2017
16:22

Mislim da se ovo ni jednom deliji nece svideti... Valjda ce se ispraviti na terenu