Feldin blista, navijači znaju razlog za veliki broj izgubljenih lopti (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.06.2018.
18:53
Izvor: Sportske.net

Nakon prvih 20 minuta druge utakmice finalne serije Super lige Srbije Zvezda vodi, najveći utisak su ostavile izgubljene lopte, kao i sjajni Džejms Feldin

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je nakon velike borbe uspela da dobije ekipu iz Železnika u prvoj utakmici finala odigranoj u dvorani "Aleksandar Nikolić", "Panteri" su pokazali da mogu da se nose sa aktuelnim šampionom, a to su dokazali i u prvom poluvremenu druge utakmice.

Košarkaši Zvezde ipak vode nakon 20 minuta igre u Železniku, rezultat je 34:39, ali je FMP nakon prvih 10 minuta imao čak 10 poena prednosti, u jednom trenutku su vodili i sa +12. Ipak, probudio se Feldin, ubacio čak 18 poena, pa je Zvezda došla do preokreta krajem druge četvrtine.

Oba tima su izgubila veliki broj lopti (FMP 9 - CZV 8), a navijači znaju razlog zbog kog su košarkaši FMP-a i Zvezde danas dekoncentrisani.

Naime, u toku je i utakmica fudbalske reprezentacije Srbije protiv Bolivije, poslednja provera "Orlova" pred put na Mundijal, pa navijači pretpostavljaju da su košarkaši obe ekipe mislima u Gracu uz fudbalere. Srbija nakon 45 minuta vodi sa 4:0.

Navijači hvale i košarkaša FMP-a Nenadića, koji još jednom pravi velike probleme Crvenoj zvezdi.

Naravno, pohvale su upućene i Džejmsu Feldinu, koji je blistao i pokrenuo aktuelne šampione u drugom kvartalu.


















Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke