Favoriti dremaju u predsezoni, srpski "Profesor" opet dobar!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.10.2015.
08:42
Izvor: Sportske.net

Porazi Golden Stejta i San Antonija, Minesota poražena od Baksa, ali je Bjelica bio sasvim solidan!

BETA/AP Photo/Andy Manis
BETA/AP Photo/Andy Manis

Povezane vesti

Minesota je pretrpela peti poraz u predsezoni, pali su protiv Baksa u čijim redovima je bio zapažen talentovani Karter Vilijams, sa 16 poena, 7 skokova, 5 asistencija.

Kod Timbervulvsa baš Bjelica je odigrao pristojnih 23 minuta, ubacio dve trojke, na kraju završio sa 8 poena, 7 skokova i jednom ukradenom loptom.

Ova dva tima će završiti predsezonu u petak, kada se sastaju u Minesoti.

Feniks je odneo pobedu iz Teksasa, lako su dobili San Antonio koji očito još nije upalio sve motore. Ti Džej Voren je odigrao odličan meč, ubacio 16 poena, imao po 7 skokova i asistencija, pokazao da bi mogao da dobije veću šansu nego u ruki sezoni.

Boban Marjanović nije ulazio u igru u ekipi Sparsa.

Oklahoma je uz tripl dabl Rasa Vestbruka slavila protiv Jute u gostima. Sjajni bek Tandera je uz 21 poen imao po 10 skokova i asistencija, dok je Durant brojao do 29, uz po 8 uhvaćenih lopti i uspešnih dodavanja.

Čuveni tandem je tako, uz podršku Diona Vejtersa i novozelandskog centra Stivena Adamsa (obojica po 14 poena) stigao do četvrte pobede u pet mečeva u predsezoni.

Loše se proveo šampion protiv Klipersa u malom pacifičkom derbiju u El-Eju.

Blejk Grifin je ubacio 29 poena, a Kris Pol je isključen zbog svađe sa sudijama. Golden Stejt je odmarao Karija i Igodalu.

Čikago je u derbiju Centrala slavio protiv Indijane, Aron Bruks je sa 22 poena predvodio Bulse koji su dobili treći meč od sedam u predsezoni. Svi čekaju Derika Rouza, njegov oporavak ide dobro, ali je još neizvesno kada će se vratiti na parket. Kod Indijane, Pol Džordž 26 poena, 13 skokova, dao je čak 15 u prvoj četvrtini.

Milvoki - Minesota 106:88
Čikago - Indijana 103:94
Juta - Oklahoma 102:113
San Antonio - Feniks 84:104
Klipersi - Golden Stejt 130:95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke