''Faktor iznenađenja'' - Partizan predstavio nove dresove!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2020.
16:13
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Na domaćem terenu nosiće crne, na gostovanjima bele dresove.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Crno-beli se uveliko pripremaju za novu sezonu, a dan posle poraza od Mornara (68-73), dobili su i malo slobodnog vremena da promovišu nove dresove, koje će nositi u narednoj sezoni.

U pitanju je oprema kompanije ''Under Armour'', a Partizan je nove dresove promovisao u TC Ušće na Novom Beogradu, kao ''faktor iznenađenja za posetioce''.

''Poštujući sve protokole o zaštiti zdravlja, košarkaški Partizana NIS, Vilijam Mozli, Nemanja Gordić, Uroš Trifunović i Luka Tarlać, prošetali su kroz TC Učće u novoj opremi, razgovarali sa navijačima i potpisivali poklone koje je obezbedila kompanija Under Armour.

U sezoni 2020/21, košarkaši Partizana NIS će na domaćem terenu igrati u crnoj opremi, dok će na gostovanjima nositi bele dresove'',
navodi se na klupskom sajtu Partizana.

U prilogu sa Partizanovog Instagram naloga ih možete i videti, pa je prilika da čujemo i vaše utiske.
-
Baner 7
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Košarkaši Partizana NIS će u sezonu 2020/21 ući u novim dresovima kompanije @underarmourserbia!⚫⚪⚫⚪ Nova crna i bela garnitura opreme najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba, predstavljena je u četvrtak, 17. septembra kao faktor iznenađenja za posetioce TC Ušće na Novom Beogradu.  Poštujući sve protokole o zaštiti zdravlja, košarkaški Partizana NIS, @willmo42 , @gordosh10 , @uros_trifunovic i @ltarlac , prošetali su kroz @uscesc u novoj opremi, razgovarali sa navijačima i potpisivali poklone koje je obezbedila kompanija Under Armour.  U sezoni 2020/21, košarkaši Partizana NIS će na domaćem terenu igrati u crnoj opremi, dok će na gostovanjima nositi bele dresove. #KKPartizan #ABALiga #7DaysEuroCup

Објава коју дели KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) дана

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke