Faktor "Delije" - Evroligaši obožavaju gostovanja u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.10.2017.
14:46
Izvor: Sportske.net

Zapaljiva atmosfera na Zvezdinom utakmicama o kojoj se naširoko priča u Evropi sigurno je uticala na kapitene evroligaških ekipa kada su davali sud o tome kojem se gostovanju najviše raduju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kapiteni šesnaest klubova koji će uzeti učešće u novoj evroligaškoj sezoni odgovarali su na neka vrlo zanimljiva pitanja.

Među njima je bilo i ono vezano za najbolji gostujući teren, bolje rečeno gostovanje na koje najradije odlaze tokom evroligaške sezone.

Sudeći na osnovu datih odgovora četvrtina kapitena evroligaških ekipa najviše voli gostovanje Crvenoj zvezdi mt:s u Beogradu. Na drugom mestu je gostovanje Barseloni, a na trećem AX Olimpiji iz Milana.

Bilo je još zanimljivih pitanja i odgovora. Recimo da je većina (31,25%) rekla da se najviše raduju duelima sa ekipom koju vodi Željko Obradović.

U prilogu je infografik, pogledajte kako su kapiteni odgovorili na preostala pitanja.


Evroliga infografik
Foto: euroleague.net

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 12.10.2017
16:18

Koji sportista ne zeli da vidi najbolje i najvernije navijace na svetu. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 12.10.2017
16:15

Potpuno normalno jer Zvezda nije samo klub, Zvezda je emocija, Zvezda je Institucija, Zvezda je ponos Srbije i srpske dijaspore i lepo je da to u svetu prepoznaju.