Evropska pijaca - Valensija našla zamenu za Lojda, Himki na korak od ostvarenja cilja, važan paraf i u Efesu, PAO pronašao novog pleja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.07.2020.
22:55
Izvor: Sportske.net

Klubovi iz Evrolige nastavljaju da se pojačavaju.

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Crvena zvezda je već angažovala tri pojačanja, u klub su stigli Lendri Noko iz Albe, Kori Volden iz Partizana i Džordan Lojd iz Valensije.

Upravo je španski tim sada i pronašao zamenu za Amerikanca, koji je sa Toronto Reptorsima pokorio NBA ligu prošle godine.

To će po svemu sudeći biti Klemen Prepelič, koji je bio najbolji strelac španske ACB lige minule sezone, u dresu Huventuda.

On je u Huventudu igrao kao pozajmljen igrač Reala, ali u Madridu nisu videli prostora za slovenačkog reprezentativca, pa će sjajni strelac karijeru nastaviti među "Narandžastima".

Himki je obavio najvažniji posao, produžio je ugovor Švedu, a imaju plan da oforme veliku trojku.

Sada su korak bliže ostvarnju cilja, Devin Buker će produžiti ugovor sa klubom, a veliku trojku bi trebalo da kompletira Derik Vilijams, koji će najverovatnije napustiti Fenerbahče nakon jedne sezone.

Efes je na pragu velikog posla, Kris Singlton bi uskoro trebalo da stavi paraf na novi ugovor sa klubom, snažni Amerikanac će postati jedan od najplaćenijih visokih igrača u Evropi.

Kada je Panatinaikos u pitanju, Nik Kalates ih je danas i zvanično napustio, on se izvesno seli u Barselonu, a sada je poznato i ko bi mogao da ga nasledi u Atini.

U pitanju je bivši košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters, koji je u sezoni za nama branio boje Makabija iz Tel Aviva.

Amerikanac je napustio redove "Ponosa Izraela" i trenutno je slobodan igrač.

Pisali smo i da bi jedna srpski košarkaš karijeru mogao da nastavi u redovima Fenerbahčea, više o tome u nastavku.

Bonus baner



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke