Evroligaši pakuju timove, Asvel za sat vremena doveo dva pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.06.2020.
15:41
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Vilerbana se priprema za narednu sezonu.

Srdjan Stevanovic/Starsport©
Srdjan Stevanovic/Starsport©

Povezane vesti

Čini se da će se reči Kej Si Riversa obistiniti, naredne sezone bi mogli da gledamo neverovatnu košarku na evropskom tlu.

Njegova je procena da će se igrači odmoriti kao nikada u svojim karijerama zbog pandemije i prekida sezone, kao i da će imati čitavo leto da se na tenane pripreme za narednu sezone i da će rezultat toga biti sjajna sezona u čitavoj Evropi.

Timovi iz Evrolige već polako sklapaju rostere, Armani je doveo Dilejnija i Hajnsa, planiraju da angažuju i Šildsa, Datomea, možda i Derika Vilijamsa, CSKA je produžio saradnju sa Majkom Džejmsom, stigao je Milutinov, Barsa se dogovara sa Kalatesom, PAO kao zamenu dovodi Lorenca Brauna iz Zvezde, možda umesto Fredeta, koji je na izlaznim vratima, stigne i Bili Beron u Atinu.

Timovi će gledati da što pre sastave rostere kako bi imali što više vremena da se uigraju, a tom logikom se vodi i Asvel, koji je za samo sat vremena kaparisao dva velika pojačanja.

Stigao je najpre Noris Kol iz Monaka, a sada i francuski internacionalac Mustafa Fal.

Baner 3

Ovaj 28-godišnji centar je sa Šalonom 2017. godine osvojio francuski šampionat, igrao je potom za Sakariju i Lokomotivu Kubanj, ove sezone za Turk Telekom.

Sada se 218cm visoki centar vratio u Francusku, igraće za prvog favorita za osvajanje titule, a dobiće šansu da se dokaže i u Evroligi.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke